Nyhed

ØreSound klar med topnavn

GAFFA.dk – alt om musik

Den nigerianske stjerne Burna Boy kommer til landet i august

Den nystartede Amager-festival ØreSound på Tiøren er klar med endnu et internationalt navn, nemlig den succesfulde og Grammy-vindende nigerianske sanger og rapper Burna Boy.

Burna Boy er kendt for at fusionere afropop, rap, r&b og dancehall og vil optræde med sit band The Outsiders til ØreSounds Urban-dag den 12. august. 


Sangeren, der også er kendt som The African Giant, står bag hits som "On the Low", ''Anybody'', "Gbona" og "Ye" og har arbejdet sammen med stjerner som Ed Sheeran, Justin Bieber, Stormzy, Major Lazer og Jorja Smith.

Burna Boy debuterede i 2012 med singlen "Like to Party". Han brød for alvor igennem, da han skrev kontrakt med pladeselskabet Atlantic Records i 2019 og udgav sit fjerde album, African Giant, der gik top 20 i England. I 2020 fulgte han det op med albummet Twice As Tall, der gav ham sin første Grammy – i kategorien Best World Music Album.

Det er anden gang, Burna Boy giver koncert i Danmark. Den første var i Tap1 i februar 2020, kort før den store corona-nedlukning.


LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve til sommer

Det nuværende line-up til ØreSound er dermed:

Torsdag den 12. august til ØreSound URBAN: B.O.C, TESSA, BURNA BOY
Fredag den 13. august til ØreSound EDM: MORTEN; CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS
Lørdag den 14. august til ØreSound POP: JUNG

Salget af Limited Partout-billetter, Endagsbilletter og VIP-billetter er i fuld gang via ticketmaster.dk


Varm op med Burna Boys seneste single, "Kilometre" fra april 2021:

ANNONCE