Nyhed

Rebecca Lou annoncerer koncert og album – og er klar med video

GAFFA.dk – alt om musik

Nyt album og koncert i Vega – begge dele 27. oktober

Rebecca Lou annoncerer, at hun den 27. oktober giver sin første fuldlængde-headlinerkoncert siden efteråret 2019. Det bliver i Vega, og samme dag udgiver hun sit andet fuldlængdealbum, Heavy Metal Feelings.

Rebecca Lou, der tidligere har været en punkrocktrio, men nu er et soloprojekt, er samtidig aktuel med musikvideoen til sin seneste single, "Lovesick", der i denne uge er P3's Uundgåelige. Se videoen nedenfor.


Om sangen "Lovesick" fortæller Rebecca Lou:

"Min inspiration til ‘Lovesick’ kommer, efter jeg havde mødt min vens fugleedderkop Jenny. Jeg syntes, hun var så sød og creepy cute, at jeg havde en dagdrøm om, at hun ville komme til live og og blive et rigtigt ægte menneske, og vi blev vildt forelskede, og hele verden var en stor forelsket tordensky. 'Jenny come alive, all your colours make me high', synger jeg blandt andet i omkvædet. Det var en sjov måde, trackets tematik blev kickstartet på, og jeg endte med at blive i historien, fordi jeg syntes, den var sjov," siger Rebecca Lou og fortsætter:

"‘Lovesick’ er en sang, der gerne vil gøre dig glad og lidt sige 'fuck det hele' og give lytteren mulighed for dagdrømme sig væk i et univers af lyn og torden og store ekstatiske kærligheds-vibes."


Det kommende album Heavy Metal Feelings viser Rebecca Lou fra en både mere sårbar og poppet side, end man tidligere har hørt hende, om end rocken stadig er i hendes univers. Rebecca Lou fortæller:

"Jeg elsker den gode melodi, jeg elsker festligheden, det storladne og glæden i pop. Det er noget af det, popmusikken kan for mig. Jeg plejer at sige, at når jeg er i dårligt humør, så hører jeg pop. Når jeg er i godt humør, så hører jeg hardcore heavy metal. Popmusik for mig er en lille lykkepille".

Billetsalget til koncerten i Vega den 27. oktober begynder i dag den 19. maj klokken 10 via Ticketmaster.


GAFFA har tidligere rost Rebecca Lou til skyerne både for koncerter og album. Hendes koncert på Roskilde Festival 2019 fik for eksempel de maksimale seks stjerner.
 
 
Se musikvideoen til "Lovesick":
 
ANNONCE