x

Ny festival i Rødovre

Ny festival i Rødovre

Lørdag den 8. november er der et arrangement på Viften i Rødovre, som arrangørerne vælger at kalde en prolog til deres nye Sonofestival.

Målet med Sonofestival er at præsentere den mere grænsesøgende og udfordrende rytmiske musik, men også at gøre dette i form af nye konstellationer og eksperimenter.

På programmet den 8. november er:

Slaraffenklang;
Dette er en mutation af Slaraffenland og Efterklang. Sammen vil numre fra begge bands bagkatalog blive udforsket med de muligheder, der findes i et band med to trommeslagere, elleve vokalister, tre guitarister, to bassister, klaver, elektronik og cirka sytten forskellige blæserinstrumenter. Muligheden for at opleve denne musiske mutant findes kun den 8. november.

Wildbirds & Peacedrums:
Den svenske duo udforsker grænselandet mellem jazz, punk, blues og pop. Det seneste album, "The Snake", udkom på dansk grund den 22. september.

Ekko:
Et alias for Frithjof Toksvig, der gennem de sidste 25 år har komponeret og produceret musik med The Poets og Deepfried Toguma, gæstemusiceret for Swan Lee og Mikael Simpson samt lavet lydspor til blandt andet "Pizza King" og "Nordkraft".

Læs mere om Sonofestival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA