x

Fed Fredag er tilbage – og offentliggør de første navne

Fed Fredag er tilbage – og offentliggør de første navne

Efter aflysningen i 2020 vender koncertrækken i Tivoli Friheden stærkt tilbage i år med masser af musik hen over sommeren

Tivoli Frihedens mangeårige koncertarrangement Fed Fredag har i dag offentliggjort de første tre navne på sommerens musikprogram, nemlig Lars Lilholt Band den 4. juni, Lord Siva (billedet) den 11. juni og Scarlet Pleasure den 18. juni. 

Der vil være begrænset kapacitet til koncerterne, og for at give så mange gæster som muligt chancen for at være med, spiller kunstnerne to koncerter per aften, både klokken 20 og klokken 21:45. Det giver Tivoli Friheden mulighed for at sikre en god og tryg koncertoplevelse for op til 3.200 gæster per aften i sektioner à 200 i de grønne omgivelser i Aarhus.

”Det var med blødende hjerter, at vi sidste år måtte aflyse samtlige koncerter, men vi overgiver os (næsten) aldrig. Derfor har vi arbejdet intenst på at finde en måde at afvikle koncerterne på – uden at gå på kompromis med den nødvendige sikkerhed – og på en måde, hvor vi lever op til samtlige gældende retningslinjer for sikker afvikling”, fortæller Henrik Olsen, der er direktør hos Tivoli Friheden og fortsætter:

“Vi skylder en stor tak til de mange samarbejdspartnere, der har hjulpet os med at få sammensat planen, herunder agenter, bookere, kunstnere og leverandører med mere, der alle har udvist stor fleksibilitet og virkelig har haft ’ja-hatten’ på”. 

Der vil være krav om fremvisning af en negativ corona-test, der er højst 72 timer gammel, og alle koncertdeltagere vil blive registreret af hensyn til eventuel smitteopsporing. 

Billetter til koncerterne kan købes lige her

Sæsonkortholdere kan logge ind på friheden.dk og få adgang til deres billet via et lukket billetsystem. 

LÆS OGSÅ: Tivoli afslører programmet for Lillefredag – og de næste navne til Havefest 

 

Se hele det foreløbige program her: 

Program

Fredag d. 4. juni · Lars Lilholt Band · kl. 20.00 og 21.45

Fredag d. 11. juni · Scarlet Pleasure · kl. 20.00 og 21.45

Fredag d. 18. juni · Lord Siva · kl. 20.00 og 21.45


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA