Nyhed

VIDEO: St. Vincent spiller 70'er-funky "Down" hos Jimmy Fallon

GAFFA.dk – alt om musik

Gårsdagens optræden var sangerens første liveperformance med det nye nummer

Den amerikanske sanger, sangskriver og producer St. Vincent ‒ med det borgerlige navn Annie Erin Clark ‒ udgav i midten af maj måned sit længe ventede sjette studiealbum Daddy's Home. I går fremførte hun nummeret “Down”, der var den tredje single fra albummet, på det amerikanske talkshow Late Night With Jimmy Fallon.

Hendes optræden var akkompagneret af en kor-trio og et band med blandt andet en analog synthesizer – og et band, der som hende selv var iført 70’er-inspirerede outfits, som matchede tematikken fra hendes seneste udgivelse.


St. Vincent debuterede i 2007 med albummet Marry Me, der i sin tid fik fem stjerner i sin anmeldelse fra GAFFA. Den seneste af hendes i alt seks albumudgivelser, Daddy’s Home, udkom tidligere i denne måned. Albummet fik, som debuten, også fem stjerner af GAFFA.  

“Den her plade var sådan en glæde at lave. Jeg lærte så meget i processen. Om dyb tid. Følelse. Harmoni. At spille. At synge. Jeg håber, at I elsker den. Og hvis I ikke gør, håber jeg, I ved, at jeg gjorde mit bedste og måske er den næste noget for jer. Eller I hører denne her igen om et år og tænker ‘Måske vil jeg give den et forsøg til’, og på magisk vis vil I, jeg og verden være i harmoni sammen”, skrev sangeren i går, i et opslag på sin Instagram

LÆS OGSÅ: Stort interview med Roskilde-aktuelle St. Vincent: Mesterlig masseforførelse 


Se St. Vincent fremføre “Down” her:

ANNONCE