Nyhed

Det roste danske post-punk-band Falderebet er draget på sommerturné

GAFFA.dk – alt om musik

Den albumaktuelle kvartet spiller koncerter flere steder i Danmark hen over sommeren

Det forholdsvis nye danske post-punk-orkester Falderebet er i gang med en sommerturné. Den første koncert fandt sted på Viften i Rødovre i fredags, men det er stadig muligt at opleve gruppen til en af de syv andre koncerter på turnéplanen, som kan ses nederst i artiklen.

Gruppen udgav deres selvbetitlede debutalbum i september sidste år, og udgivelsen fik fire stjerner af GAFFA. Albummets 10 numre blev indspillet i november 2019 i Funkhaus i Berlin, som er det sted, hvor det tidligere DDR sendte radioudsendelser fra. Albummet blev sidenhen mixet og masteret af den tyske producer Ralv Milberg, der er kendt for sit samarbejde med de tyske post-punk-grupper Die Nerven og Karies, og som har udtalt følgende om samarbejdet:


“Dette band, der nærmest ikke havde nogen online-tilstedeværelse, lød som en all star-supergruppe, der var blevet hyret af et stort pladeselskab til simpelthen at erobre verden ‒ på dansk. Hvert medlem i bandet havde denne her autentiske signatur og en god historie at fortælle. Med andre ord: Falderebet er et meget ægte, meget høfligt og samtidig meget “punket” band”.

Falderebet er sammensat af fire garvede musikere fra den københavnske undergrundsscene. Gruppen består af forsanger Bo Bech Arvin, der også er en del af The Reptones og har været medlem af Davenport og Stolenwatch, trommeslager Mark Winther der ligesom guitaristen Stefan Weinreich er kendt fra grupperne Still Midnight, Racing Ape, Snuff Cameramen og albumaktuelle De Må Være Belgiere og bassisten Jakob Lund, der også er en del af The Reptones og har en fortid i Stolenwatch.

Billetter kan købes lige her


LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: All star-undergrundsbandet Falderebet melder ud: "Jeg har ingen problemer" 

Se alle koncertdatoerne her:

28. maj: Kulisselageret, Horsens  ‒ Support: Jacob Fauerholt


29. maj: Musikteatret, Thisted

1. juni: Hotel Cecil, København

16. juni: Posten, Odense


23. juni: Badeanstalten, Slagelse 

24. juni: Støberihallen, Hillerød

25. juni: Kulturhuset Islands Brygge, København


ANNONCE