x

Polarkreis 18 gæster København og Århus

Polarkreis 18 gæster København og Århus

Den tyske pop-gruppe Polarkreis 18, som netop har spillet støttekoncert for kræftramte unge med Nephew på Vega i København, er klar til at give os yderligere to koncerter i Danmark. De gæster således både København og Århus i december måned.

Omend navnet er meget tysk-klingende, synges der på engelsk med enkelte passager på tysk. Vi kan desuden fortælle, at gruppen slog benene væk under publikum til dette års Roskilde, og at de giver lidt af et sceneshow.

Deres første single "Allein Allein" er sendt til radio herhjemme, og Nephew har lavet et remix af dette track, som netop har ramt nummer 1 på iTunes. Polarkreis 18 var som sagt på scenen ved Nephews koncert i Store Vega, hvor de i fællesskab optrådte med remixet, som afslutning på Nephews sæt.

Polarkreis 18 udgiver deres nye album "The Colour Of Snow" den 27. oktober og spiller nu for første gang deres egne headliner-shows i Danmark. Datoerne er:

10. december klokken 22:00 på Loppen, København.
11. december klokken 21:00 på Voxhall, Århus.

Billetsalget starter torsdag d. 9. oktober klokken 10 gennem Billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona-butikkerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA