x

Følg Popkomm 2008 på GAFFA.dk

Følg Popkomm 2008 på GAFFA.dk

I aften starter Popkomm 2008 på spillestederne rundt omkring i Berlin, og de danske bands fylder meget i landskabet - specielt på grund af samarbejdet med Music Export Denmark, som har affødt MXD' Spot On Denmark, og PonyRec, hvis tyske afdeling arrangerer Copenhagen Calling alle tre dage.

Onsdag aften spiller Lily Electric (billedet), Small, As In RebekkaMaria, The Wong Boys, Majors, Nephew og Vincent Van Go Go. Torsdag spiller The Blue Van, Spleen United, Beta Satan, Veto, Carpark North, Who Made Who og Mike Sheridan til Spot On Denmark, mens Copenhagen Calling præsenterer Halph, Livaventura, Alcoholic Faith Mission, Valravn, Harpcore og Lis Er Stille i løbet af torsdag og fredag. Desuden spiller The Good The Bad både torsdag og fredag.

Jacob Faurholt, Slaraffenland, Under Byen og Our Broken Garden blev tilføjet Popkomm i sidste øjeblik, så antallet af danske koncerter i alt når op på hele 29 styks.

Nephew, der for bare to uger siden gav koncert på Reeperbahn Festivalen, har fået den sjældne ære af at skulle spille som "special guest" til en brasiliansk aften på Palais i aften. Heldigvis får vores etablerede elektrorock-kvintet, der for tiden er aktuel med et Polarkreis 18-remix, mulighed for at spille endnu en koncert i morgen på Magnet Club.

Popkomm er en branchefestival, som bliver afviklet på 30 klubber rundt omkring i den tyske hovedstad, og det er femte gang, Popkomm afvikles i Berlin.

GAFFA dækker begivenheden sammen med MXD med reportager og interviews med de danske kunstnere. Vi bringer desuden en håndfuld anmeldelser fra dette års festival.

Du kan købe billetter til Spot On Denmark (der igen bliver afholdt på Postbahnhof) hos GAFFAbillet ved at følge linket i højre side. Der er mere information på popkomm.de.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA