x

Hør ny Nick Cave-sang online

Hør ny Nick Cave-sang online

"Letter to Cynhtia" kan høres digitalt nu

Nick Cave har netop offentliggjort sangen "Letter to Cynthia" online. Sangen udkom i midten af april på vinylsingle sammen med et andet nyt nummer, "Song for Cynthia". Det er dog første gang, du kan høre "Letter to Cynthia" digitalt – hør den nedenfor.

"Letter to Cynthia" er et spoken word-nummer inspireret af et brev, Cave besvarede på sin fanside Red Hand Files, hvor en kvinde ved navn Cynthia spurgte Cave, om han følte, han og konen Susie kunne kommunikere med deres afdøde søn Arthur, ligesom Cynthia følte, hun var i kontakt med sin afdøde far, søster og første kærlighed, især i drømme. Cave svarede ved at sige, at kærlighed og sorg for evigt er sammenflettede.

Nick Cave og The Bad Seeds-medlemmet Warren Ellis har udgivet en række instrumentale soundtracks, og i februar udsendte de deres første sangbaserede album sammen, det meget roste Carnage.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Poesi fra en undtagelsestilstand

I marts måned lagde Cave stemme til rollen som den talende skov i det interaktive online-teaterstykke Dream baseret på Shakespeare-stykket A Midsummer Night's Dream. Warren Ellis er desuden aktuel på Marianne Faithfulls spoken word-album She Walks in Beauty.

LÆS OGSÅ: Sitrende smukt spoken word-album fra den aldrende legende

Nick Cave & The Bad Seeds har for nylig offentliggjort koncertdatoer i Europa i 2022, men endnu ikke i Danmark:

LÆS OGSÅ: Nick Cave & The Bad Seeds annoncerer nye koncertdatoer i Europa

Hør "Letter to Cynthia":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA