x

Majke Voss – tidligere kendt som Broken Twin – vender tilbage med koncert og nye sange

Majke Voss – tidligere kendt som Broken Twin – vender tilbage med koncert og nye sange

Sangeren og sangskriveren, der albumdebuterede i 2014, spiller nye og gamle sange på Hotel Cecil

Sanger, sangskriver, pianist og guitarist Majke Voss, tidligere kendt som Broken Twin, annoncerer sin første koncert siden efteråret 2019. Det sker på Hotel Cecil i København 8. december. Her vil hun blandt andet spille sange fra sit længe ventede andet album, der forventes at udkomme i begyndelsen af 2022.

Vi skal helt tilbage til 2014, hvor Majke Voss under navnet Broken Twin udgav sit første og hidtil eneste album, May. Albummet udkom globalt via det amerikanske pladeselskab Anti, der også udsender store navne som Kate Bush, Daniel Lanois og Tom Waits, og udgivelsen med de melankolske sange fik flotte anmeldelser både herhjemme og internationalt, blandt andet af britiske Drowned in Sound og Mojo.

Efter et par år med koncerter i ind- og udland forsvandt Broken Twin dog fra rampelyset og vendte først tilbage med en enkelt koncert i Aalborg i september 2019. Og til december kan man så atter opleve hende på scenen igen, nu under sit rigtige navn Majke Voss.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at spille den her koncert – det er så længe siden, jeg har mærket den energi og det særlige nærvær, der kan opstå musikere og publikum imellem. Samtidigt er jeg virkelig spændt på at spille nogle af de nye sange og give dem et liv uden for indspilningsboblen... ligesom jeg glæder mig til at puste nyt liv i det gamle. Det bliver fedt at kunne dele det med dem, der kommer,” udtaler Majke Voss i en pressemeddelelse.

Ved koncerten vil Majke Voss få hjælp fra strygere, bas, guitar, kor og en blæser.

Billetsalget er netop begyndt via Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Tyst magi, smukke sange og stor stemme

Varm op med "Glimpse of a Time" fra debutalbummet May:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA