x

Mit Nye Band spiller gratis i Vega Natklub

Mit Nye Band spiller gratis i Vega Natklub

Den danske konstellation Mit Nye Band har valgt at give en gratis koncert i Vega Natklub på fredag d. 10. oktober. Samme aften kan man også komme i selskab med de to dj's Tine Valentin og Carsten Jensen.

Mit Nye Band er et nyt og eksperimenterende bekendtskab indenfor dansk musik. Gruppen inkluderer medlemmer fra Choir of Young Believers, Dyreforsøg, Lake Placid, Traening og Money Your Love. I gruppen er forskellige mennesker og instrumenter samlet for at udforske nye kombinationer af lyd og tekstur.

En pressemeddelelse præsenterer bandet på følgende vis:
"Bandets musik kombinerer hypnotiske rytmer og transparente klange med flerstemmig vokal i et sammensat lydbillede, der i forlængelse af gruppens udgangspunkt er både flydende, fragmenteret og pulserende. Resultatet er en alternativ og psykedelisk rockhybrid, der er kendetegnet ved dens varme og forførende udtryk."

Besætningen i Mit Nye Band tæller blandt andet Nis B og Andreas H fra det tidligere Düreforsög, Jannis Noya Makrigiannis fra Choir Of Young Believers og Lake Placid samt medlemmer af bands som Traening og Money Your Love.

De har siden koncertdebuten i 2004 markeret sig med en række koncerter, der blandt andet tæller en fem timer lang midnatsoptræden fremført som skyggespil bag et forhæng på færgen M/S Stubnitz, en studiekoncert for indbudt publikum i Sweet Silence Studios, og en koncert på Roskilde Festivalen i 2007.

Bandet udgav i 2006 ep'en "Clear 10", som er indspillet i Fishtown-studierne i Philadelphia under gruppens turné på den amerikanske østkyst i sommeren 2005. Nyt materiale fra gruppen forventes at udkomme senere i år eller i starten af det næste.

På fredag d. 10. oktober aften kan de imidlertid opleves gratis i VEGA Natklub, der åbner dørene klokken 22:00.

Foruden hovednavnet byder denne aften på to nye dj’s, nemlig Tine Valentin og Carsten Jensen, der vil udforske grænselandet mellem house og techno i natklubbens sal.

I Vega Lounge afholdes der afterparty for den udsolgte L.O.C-koncert i Store Vega, og det er L.O.C., som har udvalgt numrene på playlisten.

Omkring klokken 01:00 går teamet Sunny Beach Happy Slap Mardi Gras på scenen og spiller et bredt spektrum af musik med fokus på velassorteret mainstream.

Se bandets myspace-side her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA