x

Musik i Lejet præsenterer koncertrækken Sommersol

Musik i Lejet præsenterer koncertrækken Sommersol

Arrangementet byder på koncerter, madoplevelser, og drikkevarer under sommersolen

Musik i Lejet har i dag annonceret koncertrækken Sommersol, der er et alternativ til dem, der savner stemningen og fællesskabet på den nordsjællandske festival. Sommersol bliver afviklet over fire dage, d. 21., 22., 23. og 24. juli. På musikprogrammet har festivalen Hans Philip, Bathsheba, Lord Siva, Anne Linnet (billedet), Nicklas Sahl, Scarlet Pleasure, Tessa, Emil Lange, Kesi, Phlake, Dopha og Jung.

Efter ekspertgruppen for store arrangementer i maj måned afleverede sine anbefalinger til, hvordan større forsamlinger kan afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt, meldte arrangørerne ud, at de var nødt til at gå i tænkeboks og vurdere, hvorvidt afviklingen af årets festival var realistisk. Det blev hurtigt til en aflysning, men er nu i stedet blevet til det alternative arrangement Sommersol:

“Vi er meget stolte af på ekstremt kort tid at have stablet Sommersol på benene. Vi længes mindst lige så meget efter samlende og store oplevelser, som vores gæster, der har måttet undvære Musik i Lejet i snart to år. Derfor var det vigtigt for os at udvikle et nyt koncept, der smager af festival, selvfølgelig inden for de rammer, som regeringen mener er sundhedsmæssigt forsvarlige”, fortæller Peter Maarbjerg, der er bestyrelsesformand for Musik i Lejet, og tilføjer:

“Vi savner alle at blive varmet igennem og nyde fællesskabet med venner og bekendte. Derfor glæder vi os til at kunne skabe mindeværdige oplevelser med live-musik under åben himmel”. 

Efter de gældende restriktioner vil hver koncertdag maksimalt huse 1500 deltagere, i sektioner af 500 stående gæster på parkeringspladsen i Tisvildeleje. Arrangørerne holder sig løbende opdaterede på myndighedernes anbefalinger, så gæster, artister og personale kan få en tryg og sikker koncertoplevelse.

Billetsalget starter i morgen d. 9. juni kl. 12:00, og billetter kan købes lige her.

Der sælges billetter til dagene enkeltvis, og en dagsbillet koster 495,- + gebyr.

LÆS OGSÅ: Alive Festival aflyser – men gør klar til alternativt arrangement 

 

Se programmet her:

Onsdag d. 21. juli: 

Hans Philip

Bathsheba

Lord Siva 

 

Torsdag d. 22. juli: 

Anne Linnet 

Nicklas Sahl 

Scarlet Pleasure

 

Fredag d. 23. juli: 

Tessa

Emil Lange

Kesi

 

Lørdag d. 24. juli: 

Phlake (akustisk)

Dopha 

Jung


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA