Nyhed

VOLA annoncerer dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Den anmelderroste metalkvartet er klar med endnu mere livemusik næste år

Det albumaktuelle, dansk-svenske metalband VOLA spiller koncert i Lille Vega den 25. marts næste år. I samme omgang har gruppen annonceret en række shows rundt om i Norden, men Vega-koncerten bliver den eneste i Danmark.

Bandet er kendt for at blande metal med både progressiv rock, melodisk pop, electronica og industrial. De har netop været på turné i slutningen af maj og starten af juni, hvor de spillede fem koncerter i landets store byer – fire af dem var udsolgt. Deres koncert i Musikhuset i Aarhus fik fem stjerner af GAFFAs anmelder.  


“Vi vil gerne ruske lidt op i metalgenren. Rykke til grænserne og skabe noget nyt. Vi laver noget metal, som er lidt lettere at lytte til, hvilket betyder, at det også appellerer til folk, der ikke normalt hører den slags musik. Men i sidste ende skriver vi jo bare den musik, vi godt kan lide”, udtalte bandets forsanger Asger Mygind tidligere på året til GAFFA.

VOLA debuterede i 2015 med Inmazes, der blev fulgt op af det femstjernede Applause of a Distant Crowd i 2018 og senest Witness, der udkom i sidste måned, og som ligeledes fik fem stjerner af GAFFAs anmelder: “Samlet set er Witness VOLAs bedste, mest modne og også bedst producerede album til dato”.

Billetsalget starter i dag, og billetter kan købes via Vega og Tickemaster


 

LÆS OGSÅ: Orm spiller sidste albumkoncert i denne omgang 

Varm op til koncerten med “Head Mounted Sideways”:

ANNONCE