Nyhed

Den albumaktuelle popsanger Madison Beer giver dansk koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter at have udgivet sit debutalbum under lockdown er Madison Beer klar til at spille projektet live for sine europæiske fans i foråret 2022

I forbindelse med sin seneste albumudgivelse drager den amerikanske popsanger Madison Beer afsted på sin Life Support-turné næste forår, hvor hun giver koncert i Amager Bio den 26. april. 

Efter Justin Bieber i 2012 delte hendes cover af Etta James’ “At Last” på Twitter, vendte manges øjne sig mod den dengang kun 13-årige sanger. I 2018 udgav hun sin debut-ep As She Pleases, og hendes første studiealbum Life Support udkom i februar i år. For en uge siden udgav hun sin nyeste single “Reckless”, der kan høres længere nede.


På albumdebuten Life Support har sangeren haft kreativ kontrol over produktionen, og i tekstuniverset skildres hendes kamp med sit mentale helbred, med temaer som depression, sorg og ulykkelig kærlighed. Albummet er blevet streamet over 700 millioner gange og debuterede på førstepladsen af den amerikanske iTunes og på førstepladsen af Spotify US’ Album-hitliste. 

“Efter sådan et udfordrende år er jeg virkelig spændt på at tage på turné og optræde for mine fans. Jeg krængede mit hjerte og min sjæl ud på Life Support, og jeg har drømt om dagen, hvor jeg endelig kan gå på scenen og optræde og fejre det med jer alle,” udtaler sangeren og tilføjer:

“Mine fans er blevet ved min side siden begyndelsen, og jeg er så begejstret for endelig at skulle tilbage på turné og dele denne oplevelser med jer snart”.


Billetsalget er startet, og billetter kan købes lige her

 

Varm op til koncerten med “Reckless”:


 

ANNONCE