x

Rapperen Mike udgiver nyt album og annoncerer dansk koncert

Rapperen Mike udgiver nyt album og annoncerer dansk koncert

Den talentfulde og særdeles produktive Earl Sweatshirt-protegé er klar med ny musik igen og kan opleves i Pumpehuset i november

Rapperen og produceren Mike har i dag udgivet sit nye album Disco!, og i samme omgang er det blevet annonceret, at han lægger vejen forbi København den 25. november, hvor han giver koncert i Pumpehuset. 

Den 22-årige rapper er vokset op i New Jersey, London og New York, og de blandede kulturindtryk i hans opvækst har sat et tydeligt præg på hans lyd. Han er både er influeret af Skepta og den engelske grime-scene og af store amerikanske navne som den nyligt afdøde rapper og hiphop-producer MF DOOM og Earl Sweatshirt, der også har ageret mentor for Mike.

Efter en række mixtape- og ep-udgivelser udkom May God Bless Your Hustle fra 2017, der blandt andet modtog en Best New Music-anmeldelse fra det amerikanske musikmedie Pitchfork. Det efterfølgende år kom der hele tre udgivelser fra rapperen, nemlig Black Soap, Renaissance Man og War In My Pen. I 2019 udkom tears of joy, der også fik en varm modtagelse, efterfulgt af Weight of the World fra 2020. 

Mike er blandt andet medstifter af hiphop-kollektivet [sLUms] med New York-artisterne Adé Hakim, Darryl Johnson, King Carter, Jazz Jodi og DJ Mason. Ved siden af rap-karrieren har han desuden udgivet to ep’er under producer-aliaset dj blackpower, BLP2020 “King of the Night”, der udkom sidste år, og BLP2021 “for ur own good”, der udkom i februar i år. 

Billetsalget starter på onsdag den 23. juni kl. 17, og billetter kan købes via Live Nation og Ticketmaster

LÆS OGSÅ: L.O.C. optræder på dansk festival 

Varm op til koncerten med “Evil Eye” fra Disco!:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA