x

The Darkness kommer til Danmark

The Darkness kommer til Danmark

Bandet har desuden annonceret, at deres næste album udkommer til efteråret

Det engelske glam-rock-band The Darkness giver koncert i Amager Bio i København den 4. februar næste år. Bandet nåede lige at spille i Amager Bio sidste år, inden pandemien desværre resulterede i, at de måtte aflyse de resterende koncerter på deres verdensturné. 

Gruppen debuterede i 2002 med ep’en I Believe in a Thing Called Love. Gennembruddet kom med debutalbummet Permission to Land fra 2003, hvor hits som “I Believe In a Thing Called Love” og “Get Your Hands off My Woman” indgår. I dag har de seks studiealbum på diskografien og tidligere denne måned blev det annonceret, at deres næste og syvende album udkommer den 15. oktober i år med titlen Motorhead

The Darkness blev dannet i 2000 og gik i 2006 på pause som resultat af, at bandets frontmand Justin Hawkins levede rockstjernelivet en tand for meget og måtte have hjælp til at bearbejde sit alkohol- og kokainmisbrug. I 2011 fandt de hinanden igen og fortsatte, hvor de slap. Bandet består i dag af forsanger Justin Hawkins, guitarist Dan Hawkins ‒ der er Justins bror – bassist Frankie Poullain og trommeslager Rufus Tiger Taylor.

Billetsalget starter på onsdag d. 23. juni kl. 10, og billetter kan købes via Ticketmaster og Amager Bio.

LÆS OGSÅ: Rock Hard Power Spray genforenes 

Varm op til koncerten med “I Believe In a Thing Called Love”:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA