x

Lukas Graham giver stor dansk koncert denne sommer

Lukas Graham giver stor dansk koncert denne sommer

Spiller på Roskilde Dyrskueplads i august

Den danske live-sommer, som vi kender den, er som bekendt endnu engang aflyst og udskudt til 2022 grundet forsamlingsrestriktioner. Festivaler og store koncerter, hvor vi mødes i titusindvis, er derfor stadig ikke en mulighed. For nylig blev restriktionerne dog lempet, så vi fra den 15. august må samles op til 10.000 personer i sektioner à 2500.

Den mulighed bliver nu grebet af Lukas Graham, som netop har annonceret Lukas Graham in the Round, en 360 graders koncert på Roskilde Dyrskueplads – altså festivalpladsen – den 20. august. Scenen kommer til at stå i midten med publikum i fire sektioner rundt om. Dermed kan man alligevel opleve Lukas Graham til en større koncert i sommeren 2021, selvom de to planlagte koncerter på Refshaleøen er udskudt til 2022.

”Det har været en kæmpestor mavepuster for hele holdet gang på gang at skulle udskyde vores to store shows på Refshaleøen, som vi glæder os helt vildt til at skulle spille næste år. Vi må respektere vores fælles hverdag, som stadig præges af restriktioner, og vi skal huske at passe på hinanden – men vi savner også i den grad at spille live, se publikum i øjnene og skabe fællesskab med musikken. Så der er blevet arbejdet benhårdt på, at det skal ske, og vi har designet en helt særlig 360°-scene, som vi stiller op på Roskilde Festival-pladsen, hvor vi kan ses og synge sammen igen, mens vi venter på Refshaleøen,” fortæller forsanger Lukas Forchhammer.

Sjovt nok har bandet Lukas Graham endnu aldrig optrådt på Roskilde Festival, men Lukas Forchhammer har dog været gæstesolist hos Suspekt på Orange Scene i 2015.

Billetterne til Lukas Graham In The Round går i salg mandag den 28. juni kl. 10 på musik.dk

LÆS OGSÅ: Her er de fem mest indtjenende danske sange i udlandet i 2020

Varm op med "Share That Love":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA