x

Fraads annoncerer stående koncerter

Fraads annoncerer stående koncerter

Efter lang tid med mange restriktioner kan duoen nu endelig spille koncerter for et stående publikum

Den danske hiphop-duo Fraads spiller to store koncerter i december, den 8. i Store Vega og den 9. på Train. Til koncerterne vil den dynamiske duo langt om længe få fornøjelsen af at spille foran et stående publikum. 

Sidste år spillede duoen en tour, hvor de blandt andet udsolgte et siddende Store Vega to gange. I sidste måned spillede de en udsolgt koncert på Bremen Teater, der ellers oprindeligt skulle have været eksekveret i december 2020. Deres seneste koncert på Train i efteråret 2020 fik fem stjerner af GAFFAs anmelder. Bandet udtaler følgende om de kommende koncerter: 

“Der er ikke noget, vi glæder os mere til, end at spille for et stort stående publikum igen. Man er næsten blevet vant til en siddende crowd, som om det er det eneste, der findes, men nu må vi danse sammen, råbe, synge og knække midt over i glæde. Vi glæder os helt enormt!”

Fraads’ længe ventede debutalbum FRaaaDS udkom i sensommeren sidste år, og udgivelsen faldt i god jord hos både fans og anmeldere. GAFFAs anmelder gav albummet fem stjerner: “Med FRaaaDS er den vilde duo mere end parate til at erobre ikke bare Jorden, men tydeligvis også verdenshavene og himmelrummet”. Duoen har netop udgivet singlen “Er vi to en ting?”, der kan høres længere nede. 

Billetsalget er startet, og billetter kan købes lige her

LÆS OGSÅ: Angående Mig og føl som annoncerer fællesturné 

Varm op til koncerten med “Er vi to en ting?”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA