x

BBYBITES annoncerer koncerter

BBYBITES annoncerer koncerter

Den unge sanger er en talentfuld liveperformer, og så er hun i fuld gang med at erobre den danske musikscene

Den 24-årige sanger og sangskriver BBYBITES ‒ med det borgerlige Martha Maj Hauptmann ‒ har haft stor succes med sine seneste singleudgivelser, og nu er hun klar til at give den gas på scenen foran publikum, når hun til november giver koncert i Aarhus, Odense og København. 

Sidste år var sangeren var en af DRs KarriereKanonen-finalister, og samme år udgav hun singlerne “Amirite” og “Cuffin Season”. I januar i år udgav hun singlen “bby”, der blev udråbt til Ugens Uundgåelige af P3 og Voice Choice af The Voice, og måneden efter var hun på GAFFAs HOLD ØJE MED-liste. Hendes nyligt udgivne single “Take Me Hard” har også haft medvind og kan høres længere nede. 

På trods af, at hendes karriere uheldigvis begyndte at tage fart i et lettere koncertfattigt 2020, er BBYBITES vendt stærkt tilbage til scenen, og tidligere denne måned spillede hun en udsolgt koncert på Hotel Cecil. I år skal hun blandt andet også optræde på Parasol, Fønix Festival, i Tivoli og på SPOT Festival.

“Det har allerede været det vildeste år for mig. Jeg har fået skrevet en masse gode sange, som jeg virkelig føler rammer kernen af, hvem jeg er. Jeg glæder mig helt vildt til at udgive meget mere og til at spille en masse stående koncerter meget snart,” fortæller BBYBITES og tilføjer:

“At skulle stå i Tivoli, København og SPOT Festival i år er to kæmpe drømme, der går i opfyldelse. Generelt skal jeg bare en masse ud at spille de kommende måneder op til mine headliners i november. Jeg lover, at det bliver det vildeste show til den tid med masser af nye sange”.

Billetsalget er startet, og billetter kan købes lige her

Se spilledatoerne her:

To. 18/11 – Aarhus, Radar

Fr. 19/11 – Odense, Kulturmaskinen

To. 25/11 – København, Lille Vega

LÆS OGSÅ: Ny single og tourdatoer fra Jærv – og et dobbeltalbum på vej 

Varm op til koncerten med “Take Me Hard”:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA