x

ROSKILDE-FILM: Få den ægte Orange Feeling under huden med denne flotte film


Orange Feeling er en 18 minutters film, optaget på Roskilde Festival

Roskildes coronasikre initiativ Summer Days er slut. Det var en succes med udsolgte koncerter i hobetal, men der er ingen tvivl om, at det blot var en brøkdel af den samlede Roskilde- og festivaloplevelse. Instruktør Jesper Tønnes og hans hold fra Rebel Pictures har optaget en kortfilm, der udspiller sig på Roskilde Festival, og her får du viben helt ind under huden. 

Filmen er optaget tilbage i 2016 og tager afsæt i et break-up. Karl og hans kæreste er gået fra hinanden, og vennerne overtaler ham til at tage med på Roskilde Festival for første gang for at komme væk fra alt det triste og hårde derhjemme. 

Om filmen siger Jesper Tønnes:

– Med et lille filmhold tog vi skuespillere og kamera med til steder på festivalen, som man sjældent har set på portrætteret film. Vi optog scener, mens tusindevis af mennesker stormede pladsen, under kæmpe fester i Dream City og midt om natten, mens alle mennesker omkring os var stive med 100 kilometer i timen. En rigtig rock'n'roll oplevelse, der er kommet en smuk lille film ud af.

Filmen indkapsler den verden, man træder ind i, når man lader bekymringerne ligge derhjemme og lader fællesskabet og festen føre an. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA