x

Badesøen offentliggør det fulde festivalprogram

Badesøen offentliggør det fulde festivalprogram

Det er fjerde gang festivalen finder sted, når den den 7. august 2021 indtager området i og omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund

Det fulde festivalprogram til Badesøen er her, og det byder på tilføjelserne Katrine Muff, Orsa og Cake of Day – foruden en række fællesaktiviteter som et bordtennisinterview(!), live-krydsord, Kim Schumacher-foredrag med mere. 

Programmet tæller allerede Peter Sommer & TiggerneEfterklang, SelvhenterGangerDerya Yildirim & Grup SimsekSelskabssangeAhmet HarmanciAlice BomanAdam Christensen og Bona Fide

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer

I år opgraderes festivalen med endnu en scene – The Lake-scenen – der kommer til at huse musik, performances og bingo. Radiobingo-traditionen fra de forgangne tre år føres altså videre, men ellers bliver der tænkt nyt, og scenen giver plads til flere undersøgende og eksperimenterende koncerter samt performancekunst og happenings.

Jeppe Skjold fra Forbrændingen udtaler: “JA! Endelig! Endelig er sommer kommet, og i år må vi holde festival. Corona har trukket i langdrag, og det har ikke været fedt med alle de aflysninger og udskydelser. Men nu holder vi Badesøen Festival, og vi glæder os helt sindssygt! Vi skal danse, lege, forundres og glædes ved musik, vi kender og musik, vi ikke anede eksisterede. Kom glad!”.

Billetter fra sidste års festival er gældende til Badesøen 2021, og ellers kan billetter købes lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA