Nyhed

VIDEOPREMIERE: WorldPride-aktuelle Asbjørn i stormfuld forelskelse

GAFFA.dk – alt om musik

"Remember My Name" varmer op til Asbjørns tredje album, BOYOLOGY

Popsanger og -sangskriver Asbjørn er klar med en ny single og tilhørende video. Titlen er "Remember My Name", og sangen er hans tredje single på lidt over to måneder og endnu en forløber for hans tredje album, BOYOLOGY, som udkommer til efteråret. Se videoen nedenfor.

– Jeg har mødt mange mennesker i musikindustrien, der var bange for min måde at være mand på, siger Asbjørn. – Jeg skrev "Remember My Name" på et tidspunkt, hvor jeg konstant måtte kæmpe for retten til at være mig selv. Sangen er en slags hilsen til dem, der har sået tvivl om, hvorvidt der var plads til mig i mainstreamen.


Sangen er inspireret af Timbaland og udkommer på det Berlin-baserede selskab Embassy of Music, der også har store navne som Björk, Moby, Robyn samt Asbjørns landsmænd WhoMadeWho i stalden.

Videoen er næste del i musikvideo-trilogien The Boyology Series, instrueret af Kathrine Skibsted, som også instruerede ungdomsdokumentaren Elsker, elsker ikke. Musikvideoen til "Remember My Name" fungerer som en prequel til singlen Young Dumb Crazy, som kom i maj og følger Asbjørn i stormfuld forelskelse med en kæreste spillet af Christoffer H. Rønje, som blandt andet kendes fra tv-serien Limboland og Teater Katapults Insideren
 
Asbjørn debuterede i 2012 med albummet Sunken Ships, som han i 2015 fulgte op med Pseudo Visions. Begge album fik fine anmeldelser af GAFFA.
 

Asbjørn spiller i øvrigt til World Pride/Copenhagen 2021, hvor han optræder på Front Yard-scenen (Gammel Strand/Nybrogade) den 20. august kl 21-22. 
 
Se videoen til "Remember My Name":
 
ANNONCE