x

The Offsprings trommeslager forlader bandet – fordi han ikke vil vaccineres

The Offsprings trommeslager forlader bandet – fordi han ikke vil vaccineres

Ønsker ikke at blive vaccineret, da han lider af Guillain-Barré-syndrom

Trommeslager Pete Parada, der har spillet med det amerikanske punkrockband The Offspring siden 2007, fortæller, at han er blevet nødt til at forlade bandet, fordi han ikke vil vaccineres. På Instagram skriver han, at hans læge har rådet ham til ikke at blive vaccineret på grund af hans sygehistorie. Han er tidligere blevet ramt af coronavirus for over et år siden i en mild udgave, og han tror, ​​han kan klare situationen, hvis han bliver ramt af sygdommen igen. Han er dog ikke så sikker på, om han ville være i stand til at klare bivirkningerne ved en vaccination, da han siden barndommen har lidt af Guillain-Barré-syndrom med symptomer som lammelser i arme og ben.

Parada meddeler, at da det ofte er påkrævet at blive vaccineret for at kunne bevæge sig i musikverdenens miljøer som at være i studiet og drage på turné, vil han ikke længere være i bandet ved de kommende koncerter. Han siger, at det føles som om, at de, der ikke kan blive vaccineret, bliver ladt i stikken, men han har heller ikke noget dårligt at sige om bandet, der vælger at fortsætte uden ham. De gør, hvad der er bedst for dem, og han vil gøre, hvad der er bedst for ham.

Pete Parada vil savne turnélivet og fansene og giver også en stikpille til myndighederne, da han mener, at man skal se på vaccinationer på individuelt niveau i stedet for at træffe overordnede beslutninger, hvor alle skal vaccineres. Han slutter med at sende kærlighed til alle, der er blevet ramt af pandemien i form af dødsfald, sygdom og andre udfordringer, og han lancerer snart et nyt projekt, hvor han laver musik med sin datter.

Ifølge Ultimate Classic Rock har The Offspring valgt ikke at kommentere sagen endnu, og hvem afløseren bliver er også uvist. Bandet udgav albummet Let the Bad Times Roll tidligere på året og har planlagt en USA-turné med premiere 8. august i Los Angeles. I sommeren 2022 kommer de til Europa, om end der indtil videre ikke er nogen danske koncerter på programmet.

New York Citys borgmester Bill de Blasio har i øvrigt netop annonceret, at der fra den 13. september vil være krav om at have fået mindst ét vaccinestik for at få adgang til byens spillesteder, restauranter, museer, fitnesscentre med mere, skriver New York Times.

The Offspring blev et af 90'ernes største og mest succesrige punkrockbands med hitsange som "Self Esteem" og "The Kids Aren't Alright". Bandet fik deres kommercielle gennembrud tilbage i 1994 med deres tredje album, Smash. 

LÆS OGSÅ: Eric Clapton nægter at spille koncerter, hvor der er vaccinekrav

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Pete Parada (@peteparada)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA