x

Grenaa holder minifestival – Christopher kommer

Grenaa holder minifestival – Christopher kommer

Christopher, Xander og Mason J kan opleves til Pavillonen På Græs lørdag den 14. august 

Også Grenaa kan præsentere sin egen minifestival denne sensommer. Det er Kulturhuset Pavillonen, der arrangerer, datoen er lørdag den 14. august klokken 18-22, og da minifestivalen foregår udenfor i Pavillonparken, har den fået navnet Pavillonen På Græs. 

Christopher er hovednavn, og han vil optræde i akustisk format. Opvarmningen leveres af Xander samt det lokale navn Mason J.

Det er i år 10 år siden, Christopher i en alder af 19 år debuterede med singlen "Against the Odds", og på den tid har han opnået mere end 1,5 milliarder streams på verdensplan, ikke mindst takket være stor succes i Kina, hvor har toppet den kinesiske musiktjeneste QQ Music mere end 10 gange. Herhjemme er flere end 20 singler med ham gået enten guld eller platin. Han udsendte i 2012 debutalbummet Colours, og siden er fulgt yderligere fire album, senest My Blood fra marts 2021.

Det er snart 11 år siden, Xander debuterede med singlen "Det burde ikk være sådan her", der blev et stort pophit. Siden er han blandt andet blevet kendt for sange som "Os to og mine lagner" (2011) og "Man kan ikk spole tiden tilbage” (2016). Xander har for nylig udgivet sit første album i fem år, Indre By 2, hvor han også kaster sig over r&b og hiphop og blandt andet byder på direkte og samfundskritiske numre.

Mason J er vokset op i en musikalsk familie i Grenå, men er den første generation, der selv komponerer sin musik – for ham er det en måde at bearbejde og udtrykke alt det, der er svært at få sagt. “Jeg er meget genert og kan faktisk ikke lide at tale foran mange mennesker. Men når musikken spiller, så er der ikke noget, der kan stoppe mig,” fortæller den unge popsanger og sangskriver. Mason J har udgivet fem singler, hvoraf hans hidtil største hit, "Falling in Love" er streamet flere end 30.000 gange.

Billetsalget til Pavillonen På Græs er i fuld gang via Pavillonens hjemmeside

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer

Varm op med Christophers seneste single og video, "Fall So Hard":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA