x

Flere navne til de store festivalers fælleskoncert

Flere navne til de store festivalers fælleskoncert

Koncertdagen Tilbage til Live – der er arrangeret af Roskilde Festival, NorthSide, Heartland, COPENHELL, Smukfest, Tinderbox, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Grøn – har også udvidet arrangementet med en ekstra scene til vækstlagsnavne 

Landets største festivaler har i fællesskab stablet koncertdagen Tilbage til LIVE på benene, hvor det den 4. september bliver muligt at fejre tilbagerulningen af de sidste restriktioner ‒ der ophører den 1. september ‒ med en hel dag med koncerter, fællesskab og god stemning. I dag blev der offentliggjort syv navne mere til den store koncertdag.

Mens Clara (billedet) og Kesi slutter sig til de store navne på hovedscenen, vil Flava, FVN, IVAN$ITO, Mekdes og Rebecca Lou indtage vækstlagsscenen. Dizzy Mizz Lizzy, D-A-D, Suspekt og Tessa er tidligere blevet offentliggjort som en del af lineuppet.

Den fremadstormende popsanger Clara har udgivet en ep og to albums. Selvom hun kun har været på den danske musikscene i et par år, har hun allerede været nomineret til adskillige musikpriser, og i 2019 modtog hun en Danish Music Award for Årets Nye Danske Navn. Kesi har, udover sit B.O.C.-repertoire, fire soloalbums på bagen, og han har de seneste år domineret de danske hitlister med numre som “Følelsen”, “Kom over”, “Mamacita”, “Søvnløs” og mange flere.  

Flava er klar med punk, r&b og hiphop, og Mekdes byder på lækker soul. Rapperen FVN inviterer til festlig halvfemsermusik, IVAN$ITO til innovativ latin-lyd, og Rebecca Lou vil forsyne publikum med doom-pop.

Tilbage til LIVE præsenteres af Roskilde Festival, NorthSide, Heartland, COPENHELL, Smukfest, Tinderbox, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Grøn i samarbejde med Live Nation støttet af Refshaleøen, Tuborg og Royal Unibrew.

Ved siden af livemusikken og hyggen bliver arrangementet også en mulighed for at indsamle viden om smittespredning ved livebegivenheder. Efter koncerterne vil der være publikumsundersøgelser i form af anonyme spørgeskemaer, der primært vil omhandle coronaforhold og tryghed under større arrangementer.

Billetter koster 500,- + gebyr, og kan købes lige her


LÆS OGSÅ: Tivolis Fredagsrock vender tilbage – se det stjernespækkede program


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA