x

Ny sang fra Nick Cave and The Bad Seeds – og sjældenheds-opsamling på vej

Ny sang fra Nick Cave and The Bad Seeds – og sjældenheds-opsamling på vej

Der er desuden ledige billetter til bandets Europa-turné næste sommer 

Nick Cave & The Bad Seeds har annonceret, at B-Sides & Rarities Part II udkommer den 22. oktober. Som en lille forsmag har bandet i dag udgivet singlen “Vortex”, der kan høres længere nede. 

“Vortex” er blevet holdt tilbage siden 2006, da skaberne ‒ Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey and Jim Sclavunos ‒ ikke kunne definere, om sangen mest lød som en Nick Cave & The Bad Seeds-sang eller en Grinderman-sang, som er det projekt, de fire medlemmer dengang havde ved siden af.

Albummet indeholder 27 sjældne og uudgivne sange fra 2006-2020, inklusive de allerførste optagelser af “Skeleton Tree”, “Girl In Amber” and “Bright Horses”. Det kommende album er en opfølger til 2005-udgivelsen B-Sides & Rarities, der ligeledes indeholdt b-side- og uudgivne numre. Udgivelsen er sammensat af Nick Cave og Warren Ellis, og albummet vil, sammen med B-Sides & Rarities, blive udgivet som vinyl. 

“Jeg har altid syntes bedre om B-Sides & Rarities end nogen af vores andre album. Det er det eneste, jeg ville lytte til frivilligt. Det virker mere afslappet, endda en smule useriøst nogle steder, men med nogle smukke sange hele vejen igennem”, fortæller Nick Cave om det kommende album:

B-Sides & Rarities Part II fortsætter denne besynderlige og smukke samling forsvundne sange fra The Bad Seeds. Jeg elsker den sidste del af disc nummer 2, fordi det viser de små og skrøbelige begyndelser på nogle af mine yndlings Bad Seeds-sange. “Waiting for You” med komplet bizarre konservesfabrik-rytmespor, et smukt “Life Per Se”, der blev vurderet for trist til “Skeleton Tree”, og “Earthlings” som nogen regner for det fineste nummer fra Ghosteen-sessionen”.

Der er stadig ledige billetter til bandets Europa-turné i 2022, og datoer og billetter kan findes lige her

Læs også: Nick Cave & The Bad Seeds annoncerer nye koncertdatoer i Europa 

Hør “Vortex” her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA