x

Nyt Kendrick Lamar-album på vej

Nyt Kendrick Lamar-album på vej

Fire år efter sin seneste albumudgivelse, og efter lang tids total stilhed, har Compton-rapperen langt om længe givet lyd fra sig ‒ og annoncerer desuden, at han forlader basen hos Top Dawg Entertainment

Et af de mest definerende navne inden for den nyere generation af hiphop, nemlig Kendrick Lamar, har annonceret, at hans næste album er på vej. Det er sket via et opslag på Instagram af en mappe med navnet “nu thoughts” med et tilhørende link. Linket viser hen på en hjemmeside, hvor der står følgende:

“Jeg tilbringer de fleste af mine dage med flygtige tanker. Skriver. Lytter. Og samler gamle strandcykler. Morgenturene holder mig på en bakke af stilhed. Jeg kan gå måneder uden en telefon. Kærlighed, sorg og tab har forstyrret min komfortzone, men Guds glimt taler gennem min musik og familie. Mens verden omkring mig udvikler sig, reflekterer jeg over, hvad der betyder mest. Livet hvori mine ord vil lande næste gang.

Mens jeg producerer mit sidste TDE-album, glæder jeg mig over at have været en del af sådan et kulturelt aftryk efter 17 år. Kampene. Succesen. Og vigtigst af alt, broderskabet. Må Den Højeste fortsætte med at bruge Top Dawg som et fartøj for oprigtige skabere. Mens jeg fortsætter med at forfølge mit livs drøm. Der er skønhed i fuldendthed. Og altid tro i det ukendte. Tak for at have mig i jeres tanker. Jeg har bedt for jer alle. Ses snart nok. -oklama”. 

Artiklen fortsætter efter opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Kendrick Lamar (@kendricklamar)

Anthony Tiffith, der er medstifter af Top Dawg ‒ Kendricks uafhængige pladeselskab, der desuden også huser andre store navne som SZA, Isaiah Rashad, Schoolboy Q, Jay Rock og Ab Soul ‒ skrev blandt andet: “Hele målet, da vi startede det her var, at lave musik, lave penge og lave historie. Vi har gjort de ting 10 gange og lidt til...Med det her som værende Dots sidste album på TDE er det mere en SEJRSRUNDE, en fejring. Jeg ved, han vil være succesfuld i, hvad han end beslutter sig for at gøre, og vil have vores FULDE støtte”:

Artiklen fortsætter efter opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af TOP DAWG (@dangerookipawaa)

Kendrick Lamars diskografi tæller blandt andet en ep, fire studiealbum og fem mixtapes. Hans store, kommercielle gennembrud kom med det femstjernede Good Kid, M.A.A.D City i 2012. Siden da har han udgivet det særdeles anmelderroste og fra GAFFAs anmelder seksstjernede 2015-album To Pimp a Butterfly og senest det ligeledes seksstjernede DAMN i 2017. DAMN modtog blandt mange andre priser også den særdeles prestigefulde Pulitzer Prize for Music som det første musikalbum, der hverken var klassisk eller jazz. Derudover var han executive producer på og medvirkede på soundtracket til filmen Black Panther fra 2018.

LÆS OGSÅ: Rolling Stone kårer verdens 500 bedste album 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA