x

PREMIERE: Smuk video fra Billie and the Bell – med Billie Koppel i front

PREMIERE: Smuk video fra Billie and the Bell – med Billie Koppel i front

Sangens flotte musikvideo er i sort-hvid og viser to individers færden rundt i ensomheden ‒ inspireret af den melankoli, som mange har oplevet under pandemien og dens begrænsning af menneskeligt samvær

Den danske trio Billie And The Bell har udgivet singlen “Hey You (Everybody Needs Your Love)”, der som den første af slagsen leder op til deres kommende debutalbum, som lander senere i år. 

“Sangen er inspireret af den tid, vi lever i. Den handler om ensomhed. Om at være lukket inde i mørket, og blive mindet om, at man er elsket. At der er noget eller nogen at leve for. Noget at kæmpe for”, fortætter forsanger Billie Koppel om sangen og tilføjer følgende om videoen:

"Vi ville lave en video, som først og fremmest afspejler sangens sanselighed og fortælling. Den balancerer mellem to verdener. Drøm og virkelighed. Ensomhed og omsorg. Tunnelen fører os ind i mørket under jorden, men også ud i lyset. Vi har lavet videoen med hjælp fra cinematograf Mia Mai Graabæk, og den er filmet rundt omkring i Sydhavnen".

Gruppen består af sanger Billie Koppel, pianist Frank Hasselstrøm og guitarist Joel Gjærsbøl Pedersen, der alle tre er erfarne musikere. Hasselstrøm og Koppel har tidligere udgjort duoen Catbird, der udgav tre album fra 2002-2011. Derudover er Koppel også datter af Savage Rose-medlemmerne Annisette og Thomas Koppel, og hun har medvirket som korsanger på flere af bandets udgivelser, ligesom Frank Hasselstrøm i mange år har været tangentspiller i gruppen. Pedersen har tidligere været en del af bandet Atoi

Savage Rose med Frank Hasselstrøm kan i øvrigt opleves i morgen, fredag den 27. august klokken 14.30 til GAFFA På Græs ved Herslev Bryghus lige uden for Roskilde.

LÆS OGSÅ: GAFFA På Græs klar med værter og spilleplan

Som band har Billie And The Bell udgivet et enkelt projekt før “Hey You (Everybody Needs Love)”, i form af en selvbetitlet og tre numre lang ep, der byder på covernumre af Tim Buckley og Antony and the Johnsons. Ep’en udkom i februar i år, og fik fire stjerner af GAFFAs anmelder. 

LÆS OGSÅ: Billie Koppel tilbage med nyt band – og video 

Se musikvideoen til “Hey You (Everybody Needs Your Love)” her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA