Nyhed

Koncert med Jacob Bellens

GAFFA - alt om musik

Kom til koncert med den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens, når han i Rundetaarns Bibliotekssal vil spille sange fra sit nye album.

Jacob Bellens er kendt for sine dybe og reflekterende tekster, sin karismatiske og iørefaldende vokal kombineret med moderne popproduktioner, der tør lege med forskellige genrer.

Den københavnerbaserede musiker har efterhånden bevist sit værd på den danske musikscene. Han deputerede i 2012 med albummet ”The Daisy Age” og har siden udgivet yderligere tre soloalbums. Før det har han udgivet flere albums med sine bands Murder og I Got You on Tape.


Nyt album
Nu har den veletablerede artist udgivet sit femte soloalbum ”My Heart Is Hungry and the Days Go By So Quickly”, der har modtaget flotte anmeldelse og rosende ord.

Til koncerten kan publikum glæde sig til at opleve det store bagkatalog, Bellens råder over. Han spiller en række udvalgte sange fra sin lange karriere og løfter desuden sløret, og giver en forsmag på nyt, uprøvet materiale. 

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.


Om musikken
”Titler som ’Summer Sadness’ og ’Sun Has Gone’ sender melankolske signaler, men der viser sig mange andre ting på spil på det overrumplende omskiftelige ’My Heart Is Hungry And the Days Go By So Quickly’. Ikke mindst rumsterer en appetit på livet og en funky gnist, der gør små underværker i sange, hvor der ikke kun er tungsind og regn, men også kærlighed i luften.” – Kim Skotte, Politiken.dk 

”Bellens’ stemme indeholder lige dele sårbarhed og en nærmest porøs kant samtidig med at der er tyngde bag. Det ikke umiddelbart oplagte møde, mellem det mere elektroniske lydbillede og den kantede stemme, er en både iørefaldende og dragende affære. […] Det er popmusik, men ikke popmusik som ligegyldigt lydtapet. Det er sange med noget på hjerte, sange, man ønsker at blive hængende hos.” – Peter Krogh, Undertoner.dk

Find musikken


Summer Sadness 

Jacob Bellens på Spotify


Køb billet 

https://www.rundetaarn.dk/event/koncert-med-jacob-bellens/


Facebook begivenhed

https://fb.me/e/46UHDhZoY

ANNONCE