x

The Script giver dansk koncert – og udgiver ny single

The Script giver dansk koncert – og udgiver ny single

Det prisvindende hitmager-band har allerede spillet en længere række danske koncerter siden gennembrudsåret 2008

The irske poprockband The Script annoncerer i dag, at de spiller koncert i Store Vega den 25. februar 2022. Det gør de blandt andet i anledning af opsamlingsalbummet Tales from The Script, der udkommer den 1. oktober i år. Bandet har desuden udgivet en spritny single i dag, der kan høres længere nede. 

Tales from The Script-albummet er et springbræt til vores næste kapitel, men det er også vores historie indtil videre. Vi glæder os så meget til at tage det med på tour. Jeg ved, at jeg kommer til at gå amok på scenen, aften efter aften”, fortæller frontmand Daniel O'Donoghue om den kommende udgivelse og turné. 

Bandet har i dag omkring seks milliader streams, 30 millioner solgte singler og 20 millioner solgte albums ‒ og en stribe af hits, der er blevet fast inventar på diverse spillelister verden over. Det nye album vil både indeholde hits fra bandets 14 år lange bagkatalog og nye numre, som eksempelvis singlen “I Want It All”, der er udkommet i dag. 

Forsanger og keyboardspiller Daniel O'Donoghue og guitarist Mark Sheehan lærte hinanden af kende i de tidlige teenageår. Senere fik de selskab af trommeslager Glen Power og dannede The Script. Trioen brød igennem med deres selvbetitlede debutalbum i 2008, der indeholdt hits som “We Cry”, “The Man Who Can’t Be Moved” og “Breakeven”. Deres diskografi tæller i dag seks studiealbum og fire ep’er, med firestjernede Sunsets and Full Moons som det seneste af gruppens albumudspil. 

Billetsalget til bandets koncert i Store Vega næste år begynder den 3. september, og der kan købes billetter via All Things Live og Ticketmaster.   

Bandet spiller desuden også koncert i Musikkens Hus i Aalborg den 23. september 2021, og der er stadig ledige billetter til koncerten lige her.

LÆS OGSÅ: Storladen poprock går rent ind på festivalen  

Hør “I Want It All” her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA