x

Turnéaktuelle metalhoveder afslører særlige gæster

Turnéaktuelle metalhoveder afslører særlige gæster

På fredag indleder Bersærk deres Danmarksturné og annoncerer nu gæster på turen

Bersærk er blandt de mest omtalte metalnavne herhjemme i disse år, og i efteråret 2020 udgav de deres tredje album, betitlet Sol. Det blev dog kun til fire koncerter i den forbindelse, inden anden bølge af COVID19-epidemien tvang bandet til at indstille live-aktiviteterne.

Det rådes der bod på nu, for på fredag den 3. september indleder bandets deres omfattende turné med overskriften Solfærd på Fanø. Turnéen strækker sig frem til starten af december og omfatter i alt 17 shows over hele landet. Og nu har gruppen annonceret særlige gæster til koncerterne i landets to største byer.

Når Bersærk besøger den Grå Hal på Christiania i København den 13. november, får de således selskab af såvel Vola – aktuelle med albummet Witness – og af Alkymist, som er kendt for deres progressive tag på doom metal-genren. Albumaktuelle Vola er også med, når Bersærk afslutter deres turné på Train i Aarhus den 4. december.

I Aarhus får hovednavnet desuden selskab af det lokale rockband Diplomatic Immunicy. “At få Vola med som special guest i både Den Grå Hal og på Train, føler vi vil give publikum en mere bred og unik musikalsk oplevelse. Og at Alkymist og Diplomatic Immunity så fuldender billedet, får efter vores mening disse koncerter til at gå op i en højere enhed", hedder det i en pressemeddelelse fra Bersærk op til turnéen.

LÆS OGSÅ: Kom helt tæt på turneaktuelle Bersærk i ny minidokumentar   

Varm op med "Blod & Stål" fra albummet Sol:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA