x

The Minds of 99 i Parken bliver historisk – bogstaveligt talt

The Minds of 99 i Parken bliver historisk – bogstaveligt talt

Første stadionkoncert i Europa efter genåbningen

Når The Minds of 99 indtager et udsolgt Parken den lørdag 11. september 2021 – præcis halvandet år efter Mette Frederiksens nedluknings-pressemøde – bliver det i bogstavelig forstand en historisk begivenhed. Koncerten med plads til cirka 50.000 personer bliver nemlig ikke blot den første stadionkoncert i Danmark siden lockdown og genåbning, The Minds of 99 er ifølge koncertarrangøren Live Nation også det første band i Europa, der spiller et stadionshow med fuld kapacitet, siden coronapandemien lukkede verden ned i marts 2020.

The Minds of 99 udtaler i den forbindelse:

”Den her koncert er gået hen og blevet til noget, der er langt større end The Minds of 99. Den handler om, hvad hele verden har været igennem det sidste halvandet år. Den handler om den fulde genåbning af livemusikken i Danmark. Den livemusik, som så mange mennesker lever og ånder for. Det handler ikke om os længere. Det er smukt.”

I sidste uge annoncerede The Minds of 99 deres Infinity Action Tour 2022, en stor arenatour til seks danske byer i januar og februar 2022. Billetsalget er i gang via ticketmaster.dk, og billetterne til koncerten i Aarhus er allerede udsolgt.

LÆS OGSÅ: The Minds of 99 drager på arenaturné

De sidste restriktioner for koncerter i Danmark blev ophævet den 1. september, og i den forgangne weekend var der flere store musikbegivenheder i landet, blandt andre Tilbage til Live-eventen på Refshaleøen i København, hvor cirka 15.000 var samlet for at høre blandt andre Clara, D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Suspekt og Tessa, samt Tomorrow Festival i Valbyparken og Journey Fest på Copenhagen Distillery. Festivalen Cannonball i Næstved med plads til 5000 blev til gengæld udskudt til maj 2022, ifølge arrangørerne grundet usikkerhed omkring coronasituationen og deltavarianten – hvilket altså ikke har været et problem for de andre arrangører.

LÆS OGSÅ: FOTOSERIE: D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Tessa og mange flere bød livemusikken velkommen tilbage


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA