x

Girls Aloud-medlem er død, 39 år gammel

Girls Aloud-medlem er død, 39 år gammel

Sarah Harding, sanger og medlem af den succesfulde britisk-irske 00’er-popgruppe Girls Aloud, er død som 39-årig af brystkræft

Søndag morgen døde engelske Sarah Harding efter et længere forløb med brystkræft, fortæller sangerens mor i et Instagram-opslag. Det blev offentliggjort sidste år, at Harding havde fået diagnosen, og at sygdommen havde spredt sig til andre dele af hendes krop.

Både sangerens mor og de tidligere Girls Aloud-gruppemedlemmer Nicola Roberts og Nadine Coyle har skrevet følelsesladede beskeder på deres sociale medier.

Coyle har delt et billede af Harding og skriver i et Instagram-opslag: ”Jeg er fuldstændigt knust!! Ord kan på ingen måde beskrive, hvad jeg føler for denne pige, og hvad hun betyder for mig!!”

Også Roberts er tyet til Instagram. Her har hun delt en række billeder af de to medlemmer sammen og skriver blandt andet: "Jeg kan ikke acceptere, at denne dag er kommet. Mit hjerte gør ondt, og hele dagen har mit hoved været fyldt med alle de minder, vi har sammen. En hvid sommerfugl fløj forbi mit vindue i morges, inden jeg vidste noget. Det må have været dig."

Tidligere på året delte Harding nyhederne om, at hendes tilstand var kritisk. Lægerne havde informeret hende om, at den kommende jul ville være hendes sidste.

Sangerens mor skriver: ”Mange af jer kender til Sarahs kamp mod kræft, og at hun kæmpede så stærkt mod sin diagnose helt indtil hendes sidste dag. Hun gled fredfyldt væk her til morgen. Jeg vil gerne takke alle for deres venlige støtte over det sidste års tid. Det betød alverden for Sarah, og det gav hende styrke og tryghed at vide, at hun var elsket.”

Sarah Harding blev kendt tilbage i 2002 som deltager i tv-programmet Popstars: The Rivals. Hun kom i finalen og blev en del af Girls Aloud sammen med Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberly Walsh og Cheryl Cole. Programmet gik ud på, at Girls Aloud sammen med et boyband, One True Voice, skulle konkurrere om at nå førstepladsen på den engelske hitliste i julen 2002, hvilket skete for Girls Aloud. Herefter fik gruppen en lang række hits i Storbritannien og Irland op gennem 00'erne, men kun begrænset succes i resten af verden. De gik i opløsning i 2009 og blev gendannet fra 2012-2013.

LÆS OGSÅ: SPICE GIRLS 25 ÅR: Festlig feminisme

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA