x

Jada annoncerer support til kommende koncerter

Jada annoncerer support til kommende koncerter

Dopha kommer til at varme op under publikum, når Jada spiller sine hidtil største koncerter i Aarhus og København dette efterår

Jada står til at spille sine største indendørskoncerter nogensinde, når hun kommer til Aarhus Congress Center fredag den 12. november og følgelig K.B. Hallen lørdag den 13. november. Nu har popsangeren annoncereret det spirende talent Dopha som support.

– Jeg elsker Dopha, fordi hun bare er fucking badass og god og sej. Hun synger og spiller som en drøm og giver så meget af sig selv. På scenen synes jeg bare, hun er helt vildt nærværende, vild og fri, og jeg glæder mig så meget til at have hende og hendes band med rundt og til at gå fuldstændig amok sammen med publikum, udtaler Jada i en pressemeddelelse.

Dopha, der bærer det borgerlige navn Sofie Daugaard Andersen, udgav sit anmelderroste debutalbum, The Game, i januar 2021, og sangeren er godt i gang med at markere sig på den danske musikscene. P3, P4 og P6 Beat har spillet Dophas musik flittigt, og sangeren har modtaget nomineringer til Steppeulven og Carl Prisen.

LÆS OGSÅ: Her er præcis det album, den danske musikscene har brug for lige nu

Dopha fik sit gennembrud under coronapandemien, men da muligheden for at optræde live bød sig, var det intet problem for sangeren at leve op til de høje forventninger. GAFFAs anmelder beskrev hendes koncert på Train i juni som en "kreativ magtdemonstration".

Der er altså helt sikkert noget at se frem til, når Dopha agerer support for Jada i landets to største byer dette efterår. Og glæder du dig, er du ikke alene.

”Jeg er virkelig taknemmelig for at skulle varme op for Jada. Hun er en stor inspiration for mig, så det føles både syret og overdrevet fedt at skulle med. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve de store sale og til at låne hendes publikum for en stund til de to koncerter – og selvfølgelig til at se Jada live. Hun er fantastisk, og hendes stemme og band, er enormt inspirerende,” udtaler Dopha i en pressemeddelelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA