x

Go Go Berlin annoncerer nyt album

Go Go Berlin annoncerer nyt album

På tiåret for deres tilblivelse udgiver det danske band Go Go Berlin deres fjerde album med titlen Expectations. De annoncerer i den forbindelse også en turné i både ind- og udland.

Det danske band Go Go Berlin vil gøre op med forventningerne til dem som musikere og som band. Og det vil de gøre med deres nyeste plade Expectations, som lander den 8. oktober 2021.

”Forventninger er det værste, du kan have – for så kan du kun blive skuffet. Ordet ’forventninger’ har været et ord, som har fyldt meget i de år, vi har været band. Hvilke forventninger har vi haft til bandet? Til hinanden? Til succes? Til kærlighed? Til livet? Til fremtiden? Og hvilke forventninger til Go Go Berlin, eller dig selv, er vigtigst? Dine egne eller andres?”

Sådan udtaler forsanger Christian Vium om tankerne bag bandets nyeste album, der blandt andet kommer til at handle om dilemmaer og situationer, hvor forventninger ikke stemmer overens. Singlerne ”Careless” og ”See the Light” vil også være på albummet og er en forsmag på den lyd, Expectations har.

Efter album-release tager Go Go Berlin hul på en Danmarks-tour, der blandt andet byder på koncerter på Tobakken i Esbjerg, Hotel Cecil i København og Train i Aarhus. I begyndelsen af 2022 bevæger trioen sig videre ud i Europa og rammer blandt andet Tyskland og Schweiz, hvor de tidligere har spillet for fulde huse.

“Det er tiltrængt efter en corona-tid, som har været umenneskelig for alle musikere. Vi glæder os helt vildt til at spille vores sange live og møde alle de fantastiske mennesker, der gider komme til vores koncerter,” siger organist fra bandet, Anders Søndergaard.

Herunder kan du se, hvor og hvornår Go Go Berlin giver koncerter i efteråret og vinteren. Billetter til udvalgte steder kan købes lige her.

28.10                  Kulisselageret, Horsens

29.10                  Gimle, Roskilde

30.10                  Kulturværftet, Helsingør

04.11                  Tøjhuset, Fredericia

05.11                  Teaterbygningen, Køge

06.11                  Elværket, Holbæk

11.11                  Tobakken, Esbjerg

12.11                  Bygningen, Vejle

13.11                  Rampelys, Silkeborg

19.11                  Hotel Cecil, København

20.11                  Train, Aarhus

LÆS OGSÅ: Se Go Go Berlins video til den eksplosive energiudladning "Careless"

Lyt her til seneste single, ”See the Light”, fra Go Go Berlins kommende album:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA