x

Det hele er lige meget i Rigmors nye musikvideo

Det hele er lige meget i Rigmors nye musikvideo

Rigmor opfordrer til at droppe overtænkningen i musikvideoen til deres nyeste single, "Det er lige meget"

Det Aarhus-baserede indieband Rigmor har udgivet en ny musikvideo til deres seneste single ”Det er lige meget”. Singlen er også at finde på deres kommende debutalbum, som er opfølgeren til gruppens ep, Rebel, fra 2020, der fik fem stjerner ud af seks mulige af GAFFAs anmelder.

Rigmor er blevet særligt kendte for deres poetiske tekster. Bandet startede med at lave musikalske fortolkninger af Michael Strunges lyrik og har siden udviklet sig i deres eget tekstunivers. ”Det er lige meget” står på nogle måder i kontrast til Rigmors tidligere projekter, da singlen er mindre teksttung og mere rytmisk. Dog er singlen stadig fuld af Rigmors karakteristiske dynamik, da den både byder på trommemaskine og synthesizer samt et fundament af tung bas fra Victor Sousa, melankolsk guitar fra Oliver Stewart, melodiske trommer fra Lasse Lykke og skarp vokal fra Sarah Wichmann i front.

”Vi har forsøgt at gå nye veje, både i instrumentationen og også i sangens konstruktion. Den består nærmest af brudstykker af tekst og komposition, hvilket vi ser som et symbol på, at vi i tilværelsen ofte er i bevægelse mellem forskellige roller og agendaer og måske har svært ved at finde fodfæste. Ofte har vi alligevel ikke et valg eller en indflydelse på, hvad fremtiden bringer. Det sidste stykke, hvor der synges ’Det er lige meget, alt det jeg gør’, skal derfor forstås som en opfordring til ikke at bekymre sig på forskud, men i stedet være til stede i nuet,” forklarer Rigmor i en pressemeddelelse.

”Det er lige meget” udkommer på det danske label Mermaid Records, og sangen er mixet af producer Carsten Heller, der også har arbejdet sammen med blandet andre Nephew, The Minds of 99 og Under Byen.

Rigmors sang "Vægtløs", er blevet kendt som titelmelodien for Jonas Risvigs ungdomsserie Centrum 2. Derudover har bandet for nyligt optrådt i Live Beatet på P6 Beat. Rigmor er også aktuelle på turné med Gurli Octavia, og du kan stadig få billetter lige her.

LÆS OGSÅ: Der er en ny rebel i byen, og hun hedder Rigmor!

Se Rigmors nye musikvideo til "Det er lige meget" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA