x

Goss annoncerer danmarksturné – og ny single

Goss annoncerer danmarksturné – og ny single

Sangeren og musikeren, der netop har udgivet singlen ”Ocean”, tager på sin hidtil største danmarksturné til marts og april næste år

Goss annoncerer sin hidtil største danmarksturné samme dag, som musikeren udgiver sin nyeste single, ”Ocean”. På turnéen, der bærer titlen I Feel Like Planet Earth Tour, vil Goss spille i hele 19 byer landet over fra marts til april 2022.

– Jeg glæder mig mega meget til at komme ud og spille min største tour rundt i Danmark nogensinde. Jeg føler i høj grad, at min musik hører til i hele landet og ikke bare i Aarhus og København, så jeg er super glad for, at vi mere eller mindre kommer rundt til hver en krog. Der brænder en kæmpe ild i mig for at komme ud og spille min musik live. Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har været så psyched over at komme ud og spille min musik, som jeg er i de her dage, udtaler Goss i en pressemeddelelse.

Musikeren med det borgerlige navn Mads Damsgaard Kristiansen var tidligere forsanger i duoen Reptile Youth, men i 2017 tog han hul på sin solokarriere under kunstnernavnet Goss. Sangeren udgav sit første solo-studiealbum, det anmelderroste Group Therapy, i 2020.

Udgivelsen af den nye single ”Ocean” følger op på ”Mad Man”, der blev P3’s Uundgåelige, og ”Adrenaline”. Singlen viderefører til dels lyden fra Group Therapy, men markerer samtidig et nyt kapitel, hvor Goss kommer tættere på, hvem han er som artist.

– Jeg synes, ”Ocean” er et core Goss-track. Altså en sang, der på mange måder omfavner præcis det, jeg gerne vil med musik. Det lyder både gammel og nyt, digitalt og organisk, og småt og stort på samme tid. Sangen og sangskrivningen er måske lidt mere i fokus, end det plejer at være hos mig. Og det definerer klart energien: Universet vokser ud af sangen, frem for at sangen vokser ud af universet. Jeg kan godt lide, hvordan omkvædene føles lidt som bølger, der vælter ind over stranden, udtaler sangeren.

LÆS OGSÅ: På med cowboystøvlerne og ud med bekendelserne

"Ocean" handler om følelsen af, at livet aldrig bliver så enkelt, trygt og frit, som dengang man var barn. Teksten reflekterer det seneste år i Goss’ liv, hvor han har kæmpet med en følelse af ikke at kunne kende sig selv helt; at være vokset op til en forvrænget udgave af den person, han engang var. Mens han søgte tilbage, fandt sangeren ud af, at det var lettere at finde sit gamle jeg i naturen. Det var lettere at huske sig selv som barn ved havet eller i skoven end i en lejlighed i København.

Goss har spillet udsolgte koncerter, ageret europæisk support for verdensstjernen Mura Masa og optrådt på blandt andet Roskilde Festival og Heartland Festival. Sangeren spiller i en række af landets største byer allerede denne oktober, når han optræder med sin Group Therapy Tour.

Tourplan 2021:

Den 1. oktober 2021 – Tobakken, Esbjerg

Den 2. oktober 2021 – Kulisselageret, Horsens

Den 8. oktober 2021 – Hotel Cecil, København [Udsolgt]

Den 9. oktober 2021 – Harders, Svendborg

Den 14. oktober 2021 – Gilme, Roskilde

Den 16. oktober 2021 – Sølballegaard, Mols

Tourplan 2022:

Den 3. marts 2022 – Bastionen, Nyborg

Den 4. marts 2022 – Forbrændingen, Albertslund

Den 5. marts 2022 – Gjethuset, Frederiksværk

Den 10. marts 2022 – Paletten, Viborg

Den 11. marts 2022 – Bygningen, Velje

Den 12. marts 2022 – Pavillonen, Grenaa

Den 17. marts 2022 – Turbinen, Randers

Den 18. marts 2022 – Elværket, Helsingør

Den 19. marts 2022 – MantziusLive, Birkerød

Den 23. marts 2022 – Godset, Kolding

Den 24. marts 2022 – Stars, Vordingborg

Den 25. marts 2022 – Tapperiet, Køge

Den 26. marts 2022 – Richter, Gladsaxe

Den 31. marts 2022 – Fermaten, Herning

Den 1. april 2022 – Studenterhuset Aalborg, Aalborg

Den 2. april 2022 – Kulturmaskinen, Odense

Den 7. april 2022 – Mejeriet, Sønderborg

Den 8. april 2022 – Voxhall, Aarhus

Den 9. april 2022 – Pumpehuset, København

Billetsalget starter i dag, og billetter kan købes lige her.

Varm op til koncerten med "Adrenaline":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA