x

Syg Annika Aakjær udskyder alt: Ramt af forhøjet blodtryk

Syg Annika Aakjær udskyder alt: Ramt af forhøjet blodtryk

Den 39-årige sanger oplyser ifølge koncertarrangøren Live Nation, at hun er sygemeldt med forhøjet blodtryk, som har medført hovedpine, svimmelhed og træthed.

Den 39-årige sanger, satiriker og skuespiller Annika Aakjær må se sig nødsaget til at udskyde sin forestående danmarksturné, "Det meste tour", grundet sygdom.
Det oplyser koncertarrangøren Live Nation på Facebook.

- Annika Aakjær er ramt af forhøjet blodtryk, hvilket giver massiv hovedpine, svimmelhed og træthed. Dette har stået på i noget tid, formentlig som følge af stress, skriver Live Nation på Facebook.

- Konsekvensen er desværre, at Annika er sygemeldt, hvilket betyder, at hun ikke kan gennemføre efterårets planlagte turné.

Annika Aakjær oplyser selv til Live Nation, at hun håber, at folk har tålmodighed til at vente lidt endnu og vil holde fast i billetten.

- I to-tre år har jeg tonset af sted og prøvet at følge med. Jeg har haft mange gode oplevelser og tilbud på arbejde, jeg har været glad for at takke ja til. Men jeg har faktisk været rigtig god til at sige nej til rigtig meget også. Derfor føles det også ekstra smerteligt alligevel at være endt i denne her situation, siger Annika Aakjær til Live Nation og fortsætter:

- Det er hårdt ikke at kunne klare at gøre det, jeg allerhelst vil. Men lige nu er jeg nødt til at fokusere på at få det bedre. Jeg håber på alles forståelse, og så vil jeg glæde mig til at se jer alle sammen i forsommeren '22, oplyser hun til Live Nation.

Annika Aakjær har de forgangne år lavet et onewomanshow, medvirket i "Toppen af poppen" og "Stormester", spillet hovedrollen i en film og lavet soundtracket dertil. Og så har hun spillet koncerter, været vært på Danish Music Awards og lavet podcasts for bare at nævne et udpluk.

Derfor trækker hun nu stikket for en periode for at komme til hægterne igen.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Pris-vinderen Annika Aakjær: ”Jeg er dér, hvor min verden ikke bliver rokket af et pressemøde”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA