x

VIDEOPREMIERE: Milkshakes, damer og L.O.C


GAFFA-forsideaktuelle L.O.C udkommer med musikvideo til sangen ”Milkshake”

”Jeg er kommet her for at drikke milkshake og bolle damer. Og jeg er snart færdig med min milkshake”. Sætningen fra Brian Lykke gentages et par gange, inden musikken går ordentligt i gang, og L.O.C’s velkendte stemme pryder lydbilledet. Han er at finde på forsiden af GAFFA lige nu, og han er altså også aktuel med en musikvideo til sangen ”Milkshake” fra sit helt nye album, FUCK L.O.C. Se den ovenfor.

I videoen følger vi en ung mands aften, fra han starter stille og roligt i baren, til det bliver ganske vildt. Aftenen, der foregår i en lidt skummel klub, tager videoens hovedperson rundt i forskellige rum, hvor han på et tidspunkt ender ved et bord til et spil mikado med Marwan og en kvinde. Her bliver der kørt voldsomt mange shots ned, og festen begynder at blive vild. Der er masser af ”damer”, alkohol og dans, mens L.O.C synger ”Jeg er snart færdig med min milkshake” i omkvædet. Og hvad der siden foregår, kan du selv se.

Det er i oktober 20 år siden, Liam O’Connor alias L.O.C udgav debutpladen Dominologi, og nu er han aktuel med det mixtape-lignende album FUCK L.O.C, hvor nummeret ”Milkshake” er på. GAFFA har talt med rapperen, der ikke altid ved om han skal kalde sig dét, eller sanger, i et langt interview. Her fortæller han blandt andet, at lysten til at lave musik lige nu er der:

– Der, hvor jeg er nu, skal jeg lave musik, fordi jeg kan mærke lysten til at gøre det. Og hvis jeg så laver noget, der på en eller anden måde sniger sig ind i det, folk forbinder med mig, så er det alt, hvad jeg kan håbe på.

Læs hele interviewet med L.O.C lige her.

Se herunder den festlige video til singlen ”Milkshake”:

LÆS OGSÅ: Efter 20 år er L.O.C. stadig kåd

Se videoen til "Milkshake":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA