x

Eagles of Death Metal kommer til Danmark

Eagles of Death Metal kommer til Danmark

Det amerikanske rockband gæster Amager Bio til marts 2022

Eagles of Death Metal fortsætter den andel del af deres 24-års jubilæumsturné til næste år. Turnéen vil gøre 30 stop i 19 forskellige lande, inklusive Danmark. Bandet spiller i Amager Bio den 31. marts 2022. Og bandet glæder sig:
 
"En rock 'n' roller bliver nødt til at komme ud og rock 'n' rolle. Det føles som om, at jeg har været spærret inde i årevis, og at jeg er klar til at slippe ud. Pas på, Europa, Eagles of Death Metal er klar til at svæve igen," siger frontmanden Jesse Hughes i en pressemeddelelse.
 
På turnéen vil livebandet bestå af Jennie Vee på bas, Jorma Vik på trommer, Joshua Jove på guitar og Hughes på vokal og guitar. Bandet blev dannet i 1998 af Hughes og Josh Homme, som også er kendt for at være frontmand i bandet Queens of the Stone Age. Grundet Hommes mange andre projekter spiller Eagles of Death Metal ofte livekoncerter uden ham.
 
Tilbage i 2015 spillede Eagles of Death Metal en udsolgt koncert på spillestedet Bataclan i Paris. Koncerten endte dog i en tragedie, da den blev afbrudt af et terrorangreb, hvor i alt 90 personer blev dræbt. Bandet nåede dog at flygte i sikkerhed fra skudepisoden. Efterfølgende blev resten af deres Europaturné forståeligt nok aflyst. Turnéen skulle have besøgt Danmark, hvor koncerten skulle have fundet sted i Amager Bio. Bandet spillede istedet Amager Bio året efter, og nu besøger Eagles of Death Metal det københavnske spillested endnu en gang.
 
Billetsalget til koncerten i Amager Bio starter den 1. oktober klokken 10.00 via ticketmaster.dk og amagerbio.dk
 
 
Imens du glæder dig til koncerten, kan du gense musikvideoen til "I Want You So Hard" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA