x

Sonos Radio lancerer nye programmer i efteråret

Sonos Radio lancerer nye programmer i efteråret

Hvis du er til personlige radioprogrammer med kendte personer, er der gode nyheder på vej fra Sonos Radio. De lancerer nemlig 20 nye shows på deres radio-kanal her i løbet af efteråret

Nu er det ikke kun højttalere, Sonos vil være kendt for. De har længe arbejdet med deres "radio", du finder i deres app, og nu er de så i gang med at udvide tilbuddet af udsendelser, du kan finde der.

I en pressemeddelelse fortæller Sonos, at de er klar med to helt nye shows, som blandt andet indeholder et radioshow med soulsangerinden Erykah Badu, der vil markere sin live tour i 2021 med numre, der skulle hjælpe lytteren til at slappe af. Musikken kommer til at dække stilarter fra reggae til eksperimenterende r&b.

Et andet show, der er på vej, er Impulse! Records-stationen, der har basketball-stjernen Kareem Abdul-Jabbar som vært. Dette program kommer til at blive der, du finder artister som John og Alice Coltrane, Ray Charles, Quincy Jones med flere, og ifølge Sonos er det også meningen, at denne kanal skal fejre 60-års jubilæet for dette jazz-pladeselskab.

Der er også såkaldte sovestationer på vej – stationer, der skulle være oplagte til at falde i søvn til, højtidsstationer med musik til højtider som Halloween, jul og lignende, og så lover de, at der også er internationale programmer med, der vil kigge nærmere på lyd og billeder fra undergrundsmusikscenerne fra hele verden.

Det bliver spændende at se hele udbuddet fra Sonor Radio i løbet af efteråret, og de kan streames direkte fra Sonos’ app, eller de kan findes på Mixcloud.

LÆS OGSÅ: YouTube Music-app på vej til gamle smarte ure


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA