x

Roger Taylor fra Queen om vaccineskeptikere: ”De må være uvidende og dumme”

Roger Taylor fra Queen om vaccineskeptikere: ”De må være uvidende og dumme”

Roger Taylor fra Queen udtaler sig om Covid-19-vaccinen i en podcast.

Queens trommeslager Roger Taylor melder sig på banen med en udtalelse om vaccine mod Covid-19. Det er noget der virkelig kan skabe debat, og alle har hver sin mening. Trommeslageren må dog antages at være for vaccinen, for han har nemlig udtalt i en podcast, at han synes, at dem, der ikke tager imod vaccinen mod Covid-19, ”må være uvidende og dumme,” skriver musikmediet Consequence of Sound.

Det er i Consequence of Sounds podcastserie “Kyle Meredith With”, hvor Taylor kom med denne bemærkning om vaccineskeptikere. Han medvirkede for at tale om sit kommende soloalbum, Outsider. Her kom han ind på, hvor meget albummet er inspireret af den store lockdown i 2020. ”Jeg tror, at det var meget alvorligt i Europa, og jeg følte virkelig med mennesker i Milano. Du ved, låst inde i en et-værelses lejlighed. Det var en skræmmende tid,” siger Roger Taylor i podcasten og tilføjer, at singlen fra albummet med navnet ”Isolation” virkelig er inspireret af disse følelser.

I podcasten taler trommeslageren også om, hvordan alle gerne vil lægge den verdensomspændende pandemi bag sig, og at der ifølge ham kun er én måde at gøre det på:

”Vi vil alle se tilbage (på pandemien, red.). Vi er sådan set begyndt at se lidt tilbage på det nu. Jeg må sige, at jeg virkelig ikke forstår nogen, der ikke ønsker at blive vaccineret. De må være uvidende og dumme. Men her er vi: det er en klar sag. Vaccinationer har været hos os længe nu, og de virker. Bliv venligst vaccineret, siger Queens trommeslager og albumaktuelle Roger Taylor i podcasten ”Kyle Meredith With” på Consequence of Sound.

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj deler kontroversielle tweets om Covid-19-vaccine

Hør singlen "Isolation" fra Roger Taylors nye soloalbum Outsider herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA