x

VIDEOPREMIERE: Sofia Hedia synger om at være der for sit barn, når det er svært

VIDEOPREMIERE: Sofia Hedia synger om at være der for sit barn, når det er svært

Singlen stammer fra Sofia Hedias kommende album   

”Du har brug for en klippe – jeg er et stenbrud.” Sanger og sangskriver Sofia Hedia har skrevet et nummer til sin datter. Det hedder ”Stenbrud” og er ude nu. Med sangen håber hun at skabe mere åbenhed om, at det kan være svært at holde sammen på sig selv som forældre, når man går igennem livskriser.

”Jeg har kæmpet med at finde mine egne ben at stå på, på mange fronter i mit liv – både som musiker, som partner og som mor. Efter mit ægteskab med en psykisk syg mand har det været en lang proces at hele, og samtidig lægge al mulig energi i at støtte vores datters helingsproces. "Stenbrud" er skrevet til min datter, men den er også til alle de forældre, der står midt i det følelsesmæssige kaos, livskriser trækker med sig og samtidig skal være alt, de kan for deres børn,” udtaler Sofia Hedia i en pressemeddelelse.

Sofia Hedia beskriver, at hun har skrevet musik hele sit liv, men skriver nu sange med langt større selvsikkerhed, end da hun var yngre. Nu skriver hun ”kort sagt, fra om livet som 37-årig kvinde.”

Til nummeret ”Stenbrud” følger en æstetisk flot one-take video – i et stedbrud. I orange og brunlige nuancer sidder Sofia Hedia bag klaveret med band i baggrunden og spiller nummeret i en live session. Sofia Hedia er utroligt vedkommende, når hun synger: ”Hvordan skal du lære at flyve, når jeg gør vingerne våde med tårer” i omkvædet, med kameraet der bevæger sig fra fingrene på klaveret til et kig på bandets session oppefra. Se musikvideoen nedenfor.

Sofia Hedia var sidst albumaktuel i 2019 med Drømmespind. Et album, hvor GAFFA's anmelder særligt var vild med åbningssangen: ”Åbningsnummeret "Sne" er intet mindre end strålende. Teksten er skruet godt sammen, og Hedias varme og klare vokal passer godt til den stille, poppede melodi.”

LÆS OGSÅ: Se Sofia Hedia i duet med Hymns From Nineveh-sanger


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA