x

Benjamin Hav klar med support på turné

Benjamin Hav klar med support på turné

Med sig på turné tager Benjamin Hav Bbybites og sit band Familien

Det er netop offentliggjort, at det bliver Bbybites, som drager med Benjamin Hav og bandet Familien på turne her til efteråret som support. Turneén, som stater den 14 oktober, tager Benjamin Hav, band og nu også Bbybites med rundt i hele Danmark. Se den fulde liste med datoer nederst i artiklen.

Bag BBYBITES står Martha Hauptmann. Hun voksede op i et hjem fyldt med musik, men markerede sig som barn især ved at tale. Tale højt. Det syntes de voksne i hvert fald. Men når de sagde, at hun lige skulle dæmpe sig, svarede hun: ”Sådan er jeg altså født!”. En enkelt voksen så dog potentialet i den ekspressive pige og fik Martha med i DR Spirekoret, og sådan kom sangen for alvor ind i hendes liv. Da hun fik et hjemmestudie af sin far, lærte hun sig selv at producere. 

Bbybites har især gjort sig bemærket med singlen ”bby”, der var P3’s Uundgåelige i starten af året, og hun er lige nu aktuel med en ny single med titlen ”Pleaser”.

Ud over at have Bbybites med som support på den kommende tour har Benjamin Hav også sit band Familien med. Om den kommende turné og bandet Familien fortæller han:

"Jeg har nu udgivet tre fantastiske album. Der er så meget, jeg har villet vise. Så meget kærlighed, jeg har villet formidle gennem mit band. Danmarks bedste musikere er med mig. De har nu stået opmagasineret i et øvelokale i snart tre år. Nu støver vi hinanden af og melder klar! Nu tror vi på det!" siger Benjamin Hav i en pressemeddelelse.

Familien består af Emil Falk (guitar), Birk Nevel (trommer), Kristoffer Sjelberg (trommer), Bastian Sjelberg (bas), Andreas Stigkjær (keyboard), Troels Mørkeborg (saxofon) og Torben Jensen (saxofon) – en række yderst erfarne musikere, der blandt andre har optrådt med Thomas og Hugo Helmig, Bikstok, Mew, Shaka Loveless og mange flere.

Benjamin Hav og Familien samt Bbybites som support kan opleves her:

To. 14/10 – Herning, Fermaten

Fr. 15/10 – Odense, Posten

Lø. 16/10 – Kolding, Godset

To. 28/10 – København, Store Vega

Fr. 29/10 – Aarhus, Train

Fr. 26/11 – Roskilde, Gimle

Lø. 4/12 – Aalborg, Skråen

Billetter kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: Benjamin Hav tager på sin første turné som solist – med stort band

Varm op med Bbybites' nye single "Pleaser" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA