x

Branco spiller sin største solokoncert til dato

Branco spiller sin største solokoncert til dato

Med mere end 700 millioner streams er rapperen klar til at indtage Forum København næste år

Lørdag den 12. marts 2022 kommer Branco til Forum København med sit The Black Box Show. Det bliver rapperens største headliner-koncert til dato.

”Det har taget os 10 år at nå hertil, men det har været det hele værd. Det her, det er min måde at sige tak til jer på,” udtaler Branco i en pressemeddelelse.

Kunstneren, der startede sin karriere med MellemFingaMuzik og Molo, udgav i sidste måned albummet 10 YEARS. Albummet udkom på Brancos fødselsdag og var en hyldest til det årti, rapperen nu havde lavet musik i.

LÆS OGSÅ: GAFFAs hiphop-podcast DRÅBEN: Branco har vist set bedre dage

10 YEARS blev streamet mere end 600.000 gange i løbet af det første døgn og har efterhånden ramt 4 millioner streams. Ud af albummets 11 numre ligger 6 på top 50 på den danske Spotify-chart. Albummet byder desuden på gæsteoptrædener fra blandt andet Lukas Graham, Icekiid, Artigeardit og Stepz. Dog modtog udgivelsen blot tre ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

Branco udgav sit solodebutalbum Baba Business i 2019, og dette blev i begyndelsen af 2021 fulgt op med Baba Business 2. Her gik alle 20 sange direkte ind på Spotifys danske top 50, hvor rapperen også indtog førstepladsen. Mellem de to albums udgav Branco i 2020 desuden pladen Euro Connection med Gilli, som blev det mest streamede album hele året.

I dag er rapperens musik streamet mere end 700 millioner gange, og Branco har tre dobbelt- og platincertificerede album. Musikeren vandt desuden tre priser til Danish Music Awards 2020 som årets solist, årets album og årets streaminghit. Han blev dermed den artist, som modtog flest priser det år.

Branco har til trods for sin succes ikke givet mange koncerter, men musikeren har blandt andet spillet til Summer Days, som blev arrangeret af Roskilde Festival, i juni 2021. GAFFAs anmelder gav koncerten fire ud af seks stjerner.

Billetsalget til koncerten i Forum København starter den 8. oktober kl. 12 via allthingslive.dk

Bliv klar til koncerten med videoen til "Broke" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA