x

Nu kan du søge om at optræde på Spot Festival 2022

Nu kan du søge om at optræde på Spot Festival 2022

Datoerne for Spot 2022 er på plads, og nu åbner festivalens ansøgningsrunde

Spot Festival er netop nu i fuld gang med at finde musik til næste års arrangement, der løber af stablen den 6.-7. maj 2022. Datoerne blev offentliggjort tidligere på ugen, og det er allerede nu muligt at få fingrene i Early Bird-billetter. 

I en pressemeddelelse skriver Spot Festival: ”Har du det næste store hit liggende i skuffen, brænder du og bandet for at stå på en scene foran publikummer og branche, eller er din musik lige dét, der mangler på den danske musikscene? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning!” 

Ansøgningsrunden til Spot Festival 2022 er åben indtil den 25. november klokken 12.00. Spot velkommer alle til at ”berige systemet med deres toner.” Du kan ansøge om at spille på festivalen lige her.

Dit indsendte materiale vil blive lyttet igennem af Spots sekretariat, og derefter vil årets lytteudvalg foretage en udvælgelse. 

Spot Festival er en aarhusiansk showcase-festival, hvor upcoming og etablerede artister fra Norden kan fremvise deres nye materiale for både nysgerrige festival-gængere og branchefolk. Alle artister får 35 minutters spilletid.

Årets Spot Festival bød på 170 live-events, hvor Saveus, Blaue Blume, Andreas Odbjerg, Baby In Vain, Brimheim, Ganger,  Guldimund, FRAADS, Joyce, Rebecca Lou og mange andre dygtige musikere fremviste deres kunnen.

GAFFA anmeldte omkring 40 koncerter ved årets Spot Festival, og du kan læse om de bedst anmeldte koncerter lige her.

LÆS OGSÅ: Spot Festival-leder: "Vi er skidegodt tilfredse"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA