x

Hør uudgiven sang med Nick Cave og symfoniorkester

Hør uudgiven sang med Nick Cave og symfoniorkester

Nummeret “Push The Sky Away” udgives i liveversion med Melbourne Symphony Orchestra

Turnéaktuelle Nick Cave har netop udsendt 2013-nummeret “Push The Sky Away”, i en hidtil uudgivet liveoptagelse sammen med Melbourne Symphony Orchestra, skriver Uncut. Sangen blev fremført live som en del af eventet ”Film Music of Nick Cave & Warren Ellis” i 2019, der fandt sted i netop Melbourne.

"Jeg har aldrig haft det mere sjovt på scenen end med MSO (Melbourne Symphony Orchestra, red.)" har Nick Cave sagt om oplevelsen, citeret i Uncut, mens Warren Ellis kaldte eventet "et af de bedste shows i mit liv". Nummeret vil være at finde på det kommende album, B-Sides & Rarities Part II, der står til at lande den 22. oktober.

Albummet indeholder 27 sjældne og uudgivne sange fra 2006-2020, inklusive de allerførste optagelser af “Skeleton Tree”, “Girl In Amber” and “Bright Horses”. Det kommende album er sammensat af Nick Cave og Warren Ellis, og er en opfølger til 2005-udgivelsen B-Sides & Rarities, der ligeledes indeholdt b-side- og uudgivne numre.

Den nye samling udkommer både som separat dobbeltalbum og i en boksudgave med 7 LP'er, som indeholder både B-Sides & Rarities og B-Sides & Rarities 2. Nick Cave og Warren Ellis er i øjeblikket på en turné i Storbritannien i forbindelse med deres fælles lockdown-album Carnage, der udkom i februar og modtog fem stjerner fra Gaffas anmelder.

Næste sommer drager Nick Cave på endnu en turné med sit legendariske band The Bad Seeds. Her var det i første omgang planlagt, at de skulle gæste Royal Arena i København, men efter turneén blev udskudt, er der ikke offentliggjort nye datoer i Danmark. Se lige her hvor Nick Cave and The Bad Seeds ellers kan opleves sommeren 2022.

LÆS OGSÅ: Nick Cave udgiver selvbiografi om livet efter søns død

Lyt herunder til nummeret “Push The Sky Away”, optaget live med Melbourne Symphony Orchestra i 2013:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA