x

Adele annoncerer dato for kommende album

Adele annoncerer dato for kommende album

Den britiske superstjerne udgiver sit fjerde album, 30, den 19. november 2021.

Adele ved, hvordan hun skal holde spændingen oppe og sit publikum helt ude på kanten af sædet.

Først kunne man se tallet 30 lyse op på billboards rundt om i Europa. Dernæst blev hendes profilbilleder på sociale medier ændret til en sløret blå baggrund. Så kom single-teaseren, så første vers i en Instagram-live, og nu er datoen endelig landet.

Adele har nemlig endelig sat dato på sit kommende fjerde album, og det lander allerede allerede om en lille måneds tid. Den 19. november.

Det har hun delt i et opslag på Instagram, som du kan se længere nede i denne artikel.

"Jeg var uden tvivl ikke i nærheden af, hvor jeg håbede at være, da jeg først startede dette album for tre år siden. Faktisk det stik modsatte. Jeg er afhængig af rutiner og regelmæssighed for at føle mig sikker. Det har jeg altid været. Og alligevel stod jeg der, hvor jeg fuldt bevidst – frivilligt endda – kastede mig selv ind i en labyrint af rod og indre turmult," skriver hun.

I dag er Adele 33 år, og derfor repræsenterer albummets titel netop den alder, hun havde, da hun påbegyndte arbejdet på det. Hendes første tre albums er ligeledes navngivet efter den alder, hun havde på daværende tidspunkt.

Adele fortsætter opslaget og skriver:

"Det føles, som om jeg endelig har fundet følelsen af mig selv igen. Jeg vil gå så langt som at sige, at jeg aldrig har følt mig mere fredfyldt i hele mit liv. Så... Jeg er klar til at udgive dette album."

Herefter fortsætter hun med at fortælle, hvordan albummet er blevet til i en turbulent periode af hendes liv, hvor venner er kommet forbi med takeaway og vin, og at det er disse venner, hun har grædt hos, uden at vide hvorfor hun græd. Det er vennerne, der har båret hende gennem en stor del af hendes helingsproces, forklarer hun.

"Jeg har i en smertefuld process genopbygget mit hus og mit hjerte siden dengang, og dette album fortæller denne historie. Hjem er, hvor hjertet er," afsluttet Adele sit opslag.

Du kan læse opslaget i sin helhed lige her.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Adele (@adele)

Læs også: Årtusindets bedst solgte album fylder 10 år – her er dets vilde rekorder

Adeles seneste album, 25, modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder, som blandt andet skrev:

"Det er de nedbarberede, klaverbårne ballader som All I Ask og rørende Remedy, hvor Adeles stemme melder sig med en fyldighed som en strygersektion, der tager de helt store stik hjem."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA