x

Måneskin vil skaffe deres forsanger af vejen i vild og sjov video

Måneskin vil skaffe deres forsanger af vejen i vild og sjov video

"It’s all about me" står der på sanger Damiano Davids top i videoen, men det varer ikke længe, før bandmedlemmerne får nok

Tidligere denne måned udgav de italienske Eurovision-vindere Måneskin en ny single med titlen ”MAMMAMIA”. Nu er bandet klar med tilhørende musikvideo, der er lettere voldelig – og ret morsom. Dette skriver NME.

Den nye video er instruereret af Rei Nadal, og gruppen udtalte i forbindelse med et afterparty efter videoens premiere, at de i musikvideoen laver grin med klichéen om, at forsangeren ofte løber med al opmærksomheden. Så måtte de jo slå ham ihjel.

I videoen kan du således se, hvordan gruppens øvrige medlemmer, den halvt danske Victoria de Angelis (bas), Thomas Raggi (guitar) og Ethan Torchio (trommer), hver især skaffer forsanger Damiano David af vejen.

LÆS OGSÅ: ALT er med VERSALER i catchy italiensk rockshow

David forklarede til en pressekonference tidligere på måneden, at sangen blev til i løbet af få timer, og at bandet netop derfor var sikker på, at den ville være et hit.

”Vi tog det ikke alt for seriøst. Det er en meget fjollet, skødesløs sang, og vi har aldrig lavet sådan noget før. Det skete meget naturligt. Vi prøvede bare at have det sjovt og nyde det, fordi [den blev skrevet] i et øjeblik, hvor vi oplevede mange ting,” udtalte de Angelis til et pressemøde tidligere denne måned.

Nummeret indeholder blandt andet også små referencer til de anklager, som blev rettet mod David, da en video fra Eurovisions Green Room, hvor deltagerne hænger ud under showet, gik viralt. I videoen så det angiveligt ud som om, at David sniffede kokain. Anklagen blev dog afvist, både af bandet selv og af en frivillig stoftest.

LÆS OGSÅ: Over tre dage skal Torino være vært for Eurovision 2022

Se videoen til "MAMMAMIA" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA