Nyhed

Billie Eilish lancerer egen duft

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren beskriver duften som sin favorit i hele verden

Den 19-årige verdensstjerne Billie Eilish har domineret hitlister verden over, lavet temasangen til den nyeste James Bond film No Time To Die og vundet adskillige priser for sit musikalske talent. Nu er Eilish klar til at dele sin første parfume nogensinde med fans og andre nysgerrige næser. Dette skriver Billboard. Musikeren udtrykte sin begejstring i et opslag på Instagram:

”Jeg glæder mig SÅ meget til endelig at dele min debut-duft ’Eilish’ med jer! Dette er en duft, som jeg har jagtet i årevis. Det er min favoritduft i hele VERDEN. Duft har altid spillet en enorm rolle i mit liv og eksistens, så længe jeg kan huske, og det var en drøm at skabe denne duft og bringe mine idéer til live. Det har været en af de mest spændende ting, jeg nogensinde har lavet. Jeg kan ikke vente på, at den bliver jeres lige om lidt!”


Artiklen fortsætter under opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af BILLIE EILISH (@billieeilish)


I et interview med Vogue afslørede sangeren, at duften vil komme ud til november. Du kan forvente stærke noter af vanilje – en af Eilish’ favoritdufte – samt rav, gourmand og moskus.

Eilish udgav tidligere på året albummet Happier Than Ever, der fik en positiv modtagelse på fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Sangeren har ligeledes brugt sin stemme til at udtrykke sin kritik af den omdiskuterede abortlov, som for nylig blev indført i Texas. ”Min krop, mit fucking valg!” lød kommentaren.

I sommeren 2022 kommer Eilish til Europa for at give en række koncerter. Danske fans må dog en tur til udlandet for at opleve det amerikanske fænomen, som optræder i henholdsvis Tyskland, England, Irland, Belgien, Skotland, Holland og Schweiz.


LÆS OGSÅ: Billie Eilish udskælder Texas' abortlov under koncert

ANNONCE